bravo, prvih 5 dana je najteže, onda dolazi dobar period pa onda jedan malo teži i nakon toga sve je lako!: Priča ti punoljetna bivša pušačica. 18 godina pušačkog staža, prestala pušiti 10.08.09.
Plusic je napisao/la:i uvijek sam smatrala da oni koji prestanu bez problema da nisu niti bili pusaci...
ovo nije točno. ja sam prestala bez problema (imala sam doslovno par manjih kriza, a bila sam pušač strastveni 18 god.). danas se osjećam kao da nisam nikada pušila. prošla sam sve krizne situacije (one u kojima se nisam mogla zamisliti bez cigarete)- kava sa mojim curama, lokanje alkohola na tulumu kod kumova i karaoke, pranje prozora tj. veliko spremanje, sex tj. iza sexa, izlazak iz mora i sjedanje na ručnik, forumarenje
, jutarnja kava (nisam prestala piti kavu, samo sam smanjila), dosada......još me samo malo hebe živčanoza, ali prevladam i to!IINA je napisao/la:E kad će meni smrditJedva čekam taj dan...
vrlo brzo IINA, meni smrde ljudi koji puše, ali to ne govorim jer sam mrzila ljude koji tako pričaju o pušačima, ali eto, stvarno mi smrdi

Jedva čekam taj dan...

.