Evo kad svi sopping centri se otvaraju otvara se nova tema naravno mrni u vrlo velikoj blizini otvara se najveci sopping centar u Europi sopping sity WEST GATE ono sto sa sigurnoscu znam otvara se 12.studenog do 15. studenog znaci otvorenje je tri dana ovo su ducani i sve sto ce se nalazit u njemu OVO SU SAMO NEKI DUCANI:O´Neil, Hervis, Levis, Deichmann, Müller, Benetton, NewYorker, S.Oliver, Ghetaldus, Limoni, Iris Textile, Bipa, vip, H&M, Lacoste, Nike, Esprit, Pimikie, Sportina, Geox, Marco Polo, C&A, Stiefelkönig, Peek&Cloppenburg, Humanic, Galzedonia, Croata, Pull&Bear, Zara, Intimissimi, Varteks, Champion, Nas Dom, Camel Active, Sony, Technomax Electronics, Perla, Guess, X-Nation, Quicksilver....
ovo je radno vrjeme west gatea-Trgovine 10-21 h
Ugostiteljstvo
8-24 h
Prehrana 9-21 h
ovo je kako doci do west gatea
http://westgate.com.hr/index.php?lan=cr&id=220 A ako vas sta jos zanima naci ce te na njihovoj stranici ja osobno jedva cekam otvorenje i obilazenje westa a vi drage moje hajde hocemo li popiti kakvu kavicu u novom soping centru sve ste pozvane a vec znam i lokal di bi se mogla piti kava....