ja sam prije par godina prvi put otišla u jedan od tzv. skupih salona i , iako sam ih mijenjala u međuvremenu, navukla sam se i jako sam zadovoljna razinom usluge koju tamo dobivam. istina, za previše para, svaki put me srce zaboli kad moram tamo ostaviti cca 500 kuna za šišanje i farbanje (cca 250 je jedno i drugo, cijene variraju od salona do salona, al sve je to tu negdje).
probala sam ić u jeftin(iji) salon i bila sam užasno nezadovoljna, i frizurom i bojom. i nije samo do frizure - baš mi je kosa bila loše ošišana, premalo stanjena, rezana u neskladu s njezinim prirodnim padom. tamo je šišanje trajalo pol sata, a u ovim skupim salonima me uvijek šišaju duplo dulje. boja mi se ispirala i to se ružno ispirala. na kraju sam odlazak u jeftini salon obio o glavu jer sam mjesec dana poslije išla na popravak u skupi.
a opet, ti skupi saloni su stvarno bezobrazno skupi. možda postoji i neki jeftiniji salon koji je dobar, al ja nemam jednostavno ni vremena ni živaca tražit ga metodom pokušaja i pogrešaka.

cca 250 kn (bilo barem). U zadnjih pola godine nikamo ne stignem, pa sam otišla u salon par metara od moje zgrade, cure šišaju ok, s tim da im baš nije sve onako zbigecano, uredno, glavni su im biznis pramenovi - vidim a ih svi nose i nisu loši, ali ja ih na sebi nikako ne volim. Dakle šišanje je tamo s frizurom bilo ispod 200 kn (nisam sad sigurna koliko)

)