Sada je: 25 kol 2026, 21:13.
Moderator/ica: Diami

ja sam dobila epiduralnu - i tražila 
. veli A da ju je strah, a ova njoj pa kak ćete doma, A veli da ima muža i mamu i da budu oni pomogli a ova njoj: pa kome ste vi rodili djete? mužu i mami ili sebi???? haloooo...

.nakon još jedne prepirke s vizitom odbila sam i terapiju za povišebi tlak..e sad sam stvarno postala i to namjerno neugodna.

Krumpirić je napisao/la:oni koji su dvaput rađali na Duhu-kažu da itekako jest. Ja sam prvi puta u Petrovoj-drugi na Duhu, i to je (meni) bilo nebo i zemlja. Tj. zemlja pa nebo
guapa je napisao/la:mene strašno zanima dali se kaj promjenilo od kad sam ja tamo rodila (prije 5 god.). meni osobno je bilo ok, zadovoljna sa svime- od prijema do otpusta.
)
Meni je vise isla na zivce pedijatrica u viziti koja nije ni pogledala bebu i samo prosla pored nje sa komentarom "kod vas je sve u redu"
...pa je zvala sestru da joj uzmu bebu na par sati jer se bebica plakala vec 2 h

zmajic je napisao/la:Martina ja se odlučih za SV.Duh, pa ću ti ispričati kako je bilo. Ili neću ako nebudeš htjela...jer meni je treći, a tebi ipak prvi put
Nakon sto sam pomno procitala price o Sv.Duhu sve vise si razmisljam i o Vinogradskoj
... Vidjet cemo...

zmajic je napisao/la:Ela pa što ako su ih prvi puta nahranili??? Ne kužim, kao da su napravili ne znam kaj...pa žene moje koliko znam i vidim dojenje ne propada zbog jednog ili nekoliko hranjenja na bočicu... Neće beba odmah prestati cicati radi toga... Nego je li netko od zimskica sada rodio na SV. Duhu, voljela bih čuti kako je sada tamo...Hvala cure

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.