budem guglala malo da je nađem

Sada je: 26 kol 2026, 17:45.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

mirbi je napisao/la:Moje me dite tjera da kupim ovaj zadnji DVD od Sopekice, sa Latino ritmovima. Jel ko to probao?

!!! Mi smo se odlučili za skuplju varijantu obzirom da se i muž 100kilaš odlučio voziti, ne bi njega ovi manji orbiči izdržali
.
!!! Ko neko vrijeme za mene, zakon
!!!
), guza čvrsta, trbuh bez trunkice sala...ali, čim sam prestala izlaziti i plesati, kilice su se pojavile...
, i stvarno vjerujem da će dvd pomoći.

Mislim da bi bila hit na jubitu

Di da to sad nađem, Sari za poklon?

a nije da sam baš bez konde (pola sata Orbija odradim bez beda)
Tonka.M je napisao/la:Joj Plusić, ne znam koliko je ona zahtjevna, pitanje je koliko si ti u formi![]()

mirbi je napisao/la:Imam priliku kupiti leg magic, novi, za 300 kn. Jel se to isplati?

VIPmama je napisao/la:mirbi je napisao/la:Imam priliku kupiti leg magic, novi, za 300 kn. Jel se to isplati?
Negdje sam vidjela za 199
A probala sam početkom rujna leg m. izložen, činilo se teško, ali je djelovao kao da će se raspasti. Ne znam

olja je napisao/la:Ovaj moj (nije orig.) ima plasticnih dijelova ali je prilicno cvrst. Jako sam zadovoljna - i njime i sobom
A je kupila takav i sad gledam u njega 

ma baš sve kosti vire, meni je koma... Neće utege, to mu je bezveze. Što radit, kako jest (pretpostavljam što više proteina), što vježbat da pojača mišićnu masu gore?
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.