Cicko je napisao/la:kako nam je djevojčica?
Prenosim sa drugog foruma da ne tipkam ponovno.
ronac zg kaže:
Je li narasla kosica? Je li Leonica narasla u ovih pola godine koliko je tamo? Mislim, znam da je, ali koliko.
Da pošaljemo nešto tamo? Mogu li gledati crtiće?
nadam se da pitanja nisu neprimjerena
Narasla je mekana crna kosica (nije više plavuša) istina slabašno i samo na pojedinim mjestima što nije ni čudno jer stalno leži. Narasla je sigurno koliko teško je procjeniti sva je otečena, mišica mala, sakuplja joj se voda u gornjem dijelu tijela tako da joj je glavica, vrat i rukice otečen. Crtiće ne gleda jer zapravo spava stalno, sada su smanjili lijekove za spavanje pa je u polusvijesnom stanju. Ja sam poslala cd-ove sa pričama (trnoružica,pepeljuga,ledena kraljica....) pa joj to puštaju i čitaju joj priče, čuje ih ali je previše sedirana da bi reagirala. Danas će vjerojatno ići na ct ili mr još nisu odlučili da vide u kakvom su stanju krvne žile i zašto toliko otiče.
CO2 u krvi je i dalje jako visok ali polako smanjuju pritisak na respiratoru kako bi joj dali šansu da barem malo sama diše, sad s obzirom da dugo leži problem su i mišići koji su oslabili a potrebni su za disanje. Naravno da redovito dolazi fizioterapeut koji ju vježba koliko može, koža joj je prilično loše ima i neke rane pa je i to problem, rukice su joj ponekad tako jako otečene da se ne mogu savinuti pa to ograničava vježbanje. E sad zašto je otečena... izgleda da ima neki tromb negdje koji koči slobodni krvotok nadam se da će to danas saznati.
Daniela Vas sve lijepo pozdravlja, jučer nam je pucala telefonska veza valjda 10 puta, rekla je da nema snage išta pisati i/ili čitati mailove ali da Vam svima šalje poljupce, ja joj pročitam na telefon vaše postove i prenesem poruke.
I naravno da nema neprimjerenih pitanja, pitajte ljudi kaj Vas zanima,muči ili Vam nije jasno, ja se skoro svaki dan čujem sa Zajšekima pa ak ja neću znati odgovor pitat ću njih (nisam znala za kosicu pa sam jučer pitala). Osim toga senilim polako pa nekad ne znam kome sam što rekla i rezultat svega bude da nekima pričam jedno te isto nekoliko puta a nekima ne kažem niš. "Jesam pošo il sam došo" postaje moja svakodnevnica.
Pusa svima
S.