Uglavnom,gdje god da se na licu znao dotaknuti hranom,koža je jako pocrvenjela,kao skurena.
Čak i ona bijela Linolada nam je zabranjena,i na nju je reagirao.Tako da ću idući tjedan ići po uputnicu i odvesti ga prvom prilikom na testiranje,ne znam kako to ide,jel se treba naručiti prije,moram pitati pedijatra.Ne znam kako uopće upisati takvu djecu alergičnu na puno toga u vrtić,pa mogu tamo zaboraviti što smije a što ne,daj zamislite...Jel imate vi kakva iskustva s time,kako takva djeca idu u vrtić i kako njima ne dati nešto što drugi papajua to dijete ne smije?Ja sam bila teta i nisam nikad imala takav slučaj,imali smo upitnik za roditelje da ispune o alergijama,ali nitko ga nije ispunio.Valjda roditelji alergičara ne žele riskirati pa imaju drugu opciju umjesto vrtića,neku tetu čuvalicu ili bake servis. 

Moji alergijski bronhitisi nisu ni u ludilu bili u toj mjeri.

,maksimalno 3 puta dnevno.Što vi mislite'kad pitam pedijatra,on mi kaže da tako veliko dijete ni ne treba više dojenje(pa znam da mu ne treba fizički,ali psihički mu je to umirenje pred san),čak mi je pedijatar rekao da je to još samo vodica u mojoj cici(kao da ima laser u oku ili što?
),ima li onda smisla tog čovjeka išta dalje pitati u vezi dojenja... 

ali ona je malo

čestitke draga i ovdje 

Onda mu napravim palentu,mislim da bi to mogao,kukuruzno brašno,pa mu pravim rižu,pa meso,pa povrće.A i za to meso sam pročitala da može biti alergeno ako je pile ili koka hranjeno ribljim brašnom,a u masovnoj proizvodnji to sigurno i rade...Pa koje meso mu onda uopće dati
Osim toga,da sam barem prije znala da bi bilko dobro koristiti sve tako hipoalergeno,do ovoga ne bi ni došlo.Jer i moj muž i ja imamo alergijske reakcije(on od košnje trave a ja sam imala gadnu urtiksriju u trudnoći,i to baš s malim).E,da sam barem znala ili se sama sjetila...
Ili možda ni sam to sve ne zna...