eto,skoro sam otvorila opet istu temu pa sam isla vidjet ima li vec koja stara-a kad ono ima,i to je cak ja otvorila prije par godina
ovak..mi bi sad htjeli prodati punta koji glasi na adriana..a na adriana bi stavili fiat bravu,od dragog..a on bi sebi kupio neki drugi..neki stari bmw..
bili na socijalnom i izbezumljeni..pravnica nam je rekla da to traje mjesec dva dok oni sve odobre ali..mi bi trebali za te novce od punta KUPITI adrianu drugi auto!a ne na njega prebaciti bravu!
a ja bi htjela staviti bravu na adriana jer cu je ja voziti..ne kuzim cemu komplikacije..

stvar je u tome da mi kao vec imamo bravu i zena ne kuzi zasto zelimo prodati punta..a mi bi samo stavili bravu na adriana..pa to je i vrijedniji i noviji auto od punta..
a punto me izluduje jer se stalno nesto kvari..
a tko ce nas cekati da mi sredimo papire pa da prodamo auto..hm...to se obicno rijesava u par dana a ne dva mjeseca..aahhggrrrr!
opcija nam je i da bmw onda stavimo na adriana a ja da vozim malog u bravi sa onom oznakom za parking..smo sto mislim da bi taj bmw opet prodali kroz neko vrijeme pa se ni ne isplati sve to..
poludjet cu s ovom birokracijom!!
naravno-da imamo novaca kupili bi novi auto,stavili ga na adriana i ne bi ga prodavali dok ne rikne..ali naravno-nije takav slucaj pa moramo kemijati..