Sada je: 17 tra 2026, 17:45.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:elizabeta, tako rijetko u zadnje vrijeme pišeš o svojim posebnjacima - šteta jer imaš toliko znanja za podijeliti

,...vjerujem da ce tvoje dijete puno napredovati uz takvu hrabru majku,
,
Na licu tvoje curice je toliko radosti, srece, ljubavi... da stvarno izvire iz fotke. Predivno.
LiKmama je napisao/la:liza, jos jedna prekrasna fotka tvoje djecice.Na licu tvoje curice je toliko radosti, srece, ljubavi... da stvarno izvire iz fotke. Predivno.

elizabeta je napisao/la:nadicab je napisao/la:elizabeta, tako rijetko u zadnje vrijeme pišeš o svojim posebnjacima - šteta jer imaš toliko znanja za podijeliti
Nadice, nekako bi se svaki topic o autizmu ovdje pretvorio u rasprave o načinima liječenja...pa bi se dijelili u dvije grupe: one koji misle da je autizam bolest koju prehranom i dijetama moramo ukloniti, i one koji ne razmišljaju baš tako...i onda topici i nisu bili baš podloga za lijepo pisanje...![]()
/

vidim i da Elzabeta i dalje ko i ja priča na glas
Ja i dan danas (kad mala zna sve riječi izgovoriti, dobro i čisto) znam hodat po doma ko idiot i govorit: Mama pere suđe, idemo čistiti, maca papa Wiskas, vjetar puše, kiša pada, peremo ruke, peremo zube....ma sve po puno puta, izražajno, glasno.

) odlične edukativne drvene igračke:kreativne kocke s poklopcem na kutiji koji ima oblike kroz koje se kocke stavljaju,zvjezdica s urezima koje se umeću jedna u drugu pa dijete samo slaže oblike,piramide tri vrste(princip kolut na kolut ali od tri vrste oblika:kugla,kvadrat,osmerokut) i moj favorit-drvene kocke s rupama(brojevima) kod 1-5 koje se stavljaju na drvene štapiće s tim da npr kocku s dvije rupice treba staviti na dva štapića i sl
, slučajne prolaznike na cesti, u dućanu i kad sam sama imam predstavu ko ronin jer jelte glasno govorim šta kupujem. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ako ne govorim, onda pjevam. katastrofa. 
ronin je napisao/la:inače,mislim da su ovo dobri naputci i za mame sve djece ,a ne samo s posebnim potrebama
, ja sam u ovih par dana više stvari spoznala, gledanje u oči, odazivanje na ime, pokazivanje prstom, igre slaganja .... Tek sam sad skužila da su neke forumašice mame djece sa pp ( Elizabeta ronin je napisao/la:Cure s iskustvom,pišite mi malo više o floor time-u

sandram je napisao/la:Divan je ovaj topic. Divan zbog iskrenih emocija, zbog podrske, zbog zajednistva, zbog ucenja novog kroz gotovo sve postove. Hvala vam na tome jer i mi ucimo iz vasih iskustava i to dalje prenosimo nasoj djeci.

)nego će ona prosperirati.

tempere ne bi smjele u tu smjesu?
.Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.