Sada je: 11 kol 2026, 18:57.
Moderator/ica: nadicab

(u terapeutske svrhe naravno

, pa moram tu staviti (neki su već vidjeli na fejsu)

...on vidi misli,ali kad se izreku,misli postanu prljave.

Glori je napisao/la:kao što piše bila je to parodija,ali obećajem da neću više...
nažalost nemam stil pisanja kao elizabet pa ću svoje misli i radnje prebacit na novi topić...

Nisam znala

)

inače sva djeca s autizmom koju znam su prekrasna
za Polančeca

elizabeta je napisao/la:A moram vam i jednu anegdoticu od sinoć ispričat.
Moja anđela ima običaj čim čuje špicu dnevnika sjest na fotelju ispred i reći: Dobra večer! (kao to ona spikeru)
I sinoć kreće špica, ona se namješta, i još se ni voditelj nije pojavio, kad ona: "Dobra veče Polančec"
Ni naša djeca ne mogu pobjeć od polančeca
Svaka joj čast!
Šta se može kad je već drugi dan prva vijest svih info emisija
.

Anika30 je napisao/la:
Ronin, kako ostali ukućani reagiraju na novonastalu situaciju?
intuicija(cure smijte mi se,al fakat je vještica,ona si npr jednu večer misli kak bi bilo super da Mariji sutradan za klopu napravim špinat jer ga obožava a ja odem u dućan i kupim ga,onda skupa konstatiramo da nam telepatija i dalje šljaka,bez obzira na 300 km)

bilo bi super da počne imitirati,eh...

eli je napisao/la:super!
ne kužim se u problematiku, ali sam se sjetila "igrica" koje je moja voljela kad je bila beba, prije i na početku progovaranja.
dodavanje stvari praćeno sa "izvoli" i "hvala". bacala bi igračke iz krevetića, a ja bi joj govorila "bum", "pao je" pa joj dodala nazad uz "izvoli". brzo je počela i ona govoriti te kratke riječi uz konkretnu radnju.
ronin je napisao/la:o da,sad kužim kaj je alex mislila AKO izdržim 45 minuta![]()
:
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.