Sada je: 06 kol 2026, 10:50.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

) i čokoladu za kuhanje - nju MM tamani ko da je najfinija švicarska čoksa

ZacKa je napisao/la:Ja sam u par navrata kupila te Khome ručnike, ali mislim da su bili nešto skuplji. I to ovisi, nisu svi iste kvalitete, niti one koje sam ja kupila, par ih je vidjelo se odmah bilo boljih a par lošijih ali takva je bila i cijena.
A ove sad tvoje ne vidim, tak da ne znam ni reći.
Inače kupujem dosta od K Plus, zadovoljna sam s obzirom na nižu cijenu. A Standard baš i ne, neće mm.

MAJKO MILA je napisao/la:ZacKa je napisao/la:Ja sam u par navrata kupila te Khome ručnike, ali mislim da su bili nešto skuplji. I to ovisi, nisu svi iste kvalitete, niti one koje sam ja kupila, par ih je vidjelo se odmah bilo boljih a par lošijih ali takva je bila i cijena.
A ove sad tvoje ne vidim, tak da ne znam ni reći.
Inače kupujem dosta od K Plus, zadovoljna sam s obzirom na nižu cijenu. A Standard baš i ne, neće mm.
http://online.konzum.hr/categories/5471 ... s/60002712
ja mislim da su to ovi, ima onih po 29 kn, ali ti su mi pretanki
Bili su tada na akciji, mislim za Božić.............

ZacKa je napisao/la:Off topic: Majko Mila ako trebaš ručnike, da su povoljniji a da je tu negdje kvaliteta kao i ovi K plus imaš u Intersparu
1kg ručnika = 49,99 kn a u to stane 4-5 ručnika 50x100 cm, ili 2 ručnika 700x140cm. Letak, od 21.04. akcija počinje.
I te sam kupovala, tu negdje je kvaliteta s ovim tvojima na slici.

ali ih baš ne koristimo jer su duuugo nakon više pranja puštali mucice po koži pa smo svi imali osjećaj da se s njima više uprljaš nego obrišeš
ali, to i nije neko mjerilo kvalitete jer svi novi ručnici tako puštaju, kupovala sam ja i neke puuuno skuplje pa ista stvar... imaju i jako dobre krpe i stolnjake, super kvalitete, ai dizajn im je odličan... mislim da imaju ugovor sa Intertekstil Stanić tj. vidjela sam puno njihovih proizvoda na konzumovim policama tekstila, a oni su mi za 5!
samo treba ući u štoš i znati njihove proizvode sa polica i kupovina ide ko podmazana... ja sa dvoje jako male djece nekad ne mogu ni primirisati ući u veću kupovinu, a ovako ti fino dostave doma, još ti sve poslože u kutije po skupinama proizvoda, popnu se na 2. kat i ti fino samo platiš i slažeš na police, mrak... i još dobiješ fine kartonske kutije za odlaganje nekih potrepština (ja u njima držim nepeglani veš)... tako kupujem i svu cugu i sve što je teže... jedino svježe voće i povrće, kao i meso... to ne... iako sam negdje ovdje pročitala da je baš voće i povrće svježije kad se kupuje online jer ide direktno sa veleprodaje... ali to ipak moram izabrati sama...

nela22 je napisao/la:jel netko probao sokove kplus, one sto se razrijede?
htjela kupiti danas od jagode, izgledao privlacno, al odustala

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.