Sada je: 06 kol 2026, 03:58.

konzum - kplus

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

konzum - kplus

PostPostao/la MAJKO MILA » 20 tra 2010, 08:43

koje proizvode od kplus kupujete
mene trenutno zanimaju njihovi ručnici jel vrijede što. moji su se već ofucali a vidjela sam da ima od 30 i 40kn khome ručnika.

ali i ostali proizvodi od kplus i standard.
MAJKO MILA
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: konzum - kplus

PostPostao/la ZacKa » 20 tra 2010, 09:22

Ja sam u par navrata kupila te Khome ručnike, ali mislim da su bili nešto skuplji. I to ovisi, nisu svi iste kvalitete, niti one koje sam ja kupila, par ih je vidjelo se odmah bilo boljih a par lošijih ali takva je bila i cijena.
A ove sad tvoje ne vidim, tak da ne znam ni reći.

Inače kupujem dosta od K Plus, zadovoljna sam s obzirom na nižu cijenu. A Standard baš i ne, neće mm.
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ZacKa » 20 tra 2010, 09:30

Znači kupujem K plus trajno mlijeko, hrenovke, probiotik, tortelline, papirnate ručnike, vrhnje za šlag biljno, vrhnje za kuhanje, papir. ručnike, čokoladu za kuhanje, Instant kavu .....ne mogu se sjetiti više.........
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Rimaithor » 20 tra 2010, 09:32

Kekse s čokoladom i narančom.
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Tonka.M » 20 tra 2010, 09:34

mi kupujemo kisele krastavce (odnosno kupovali smo ih dok nismo otkrili bolje u Lidlu ;) ) i čokoladu za kuhanje - nju MM tamani ko da je najfinija švicarska čoksa :dunno
drugo izbjegavam :/
MOŽEŠ TI TO!

* Noa - mali anđeo - 19.10.2011.
Tonka.M
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la MAJKO MILA » 20 tra 2010, 09:55

ZacKa je napisao/la:Ja sam u par navrata kupila te Khome ručnike, ali mislim da su bili nešto skuplji. I to ovisi, nisu svi iste kvalitete, niti one koje sam ja kupila, par ih je vidjelo se odmah bilo boljih a par lošijih ali takva je bila i cijena.

Inače kupujem dosta od K Plus, zadovoljna sam s obzirom na nižu cijenu. A Standard baš i ne, neće mm.

http://online.konzum.hr/categories/5471 ... s/60002712

ja mislim da su to ovi, ima onih po 29 kn, ali ti su mi pretanki
MAJKO MILA
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lena » 20 tra 2010, 10:28

Kplus treba samo okrenuti i čitati tko je proizvođač. Kplus kava je Franck, samo ju Todorić brendira za potrebe svojih podavaonica i s Franckom ima ugovor da se to isporučuje jeftinije npr.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ZacKa » 20 tra 2010, 10:34

MAJKO MILA je napisao/la:
ZacKa je napisao/la:Ja sam u par navrata kupila te Khome ručnike, ali mislim da su bili nešto skuplji. I to ovisi, nisu svi iste kvalitete, niti one koje sam ja kupila, par ih je vidjelo se odmah bilo boljih a par lošijih ali takva je bila i cijena.

http://online.konzum.hr/categories/5471 ... s/60002712

ja mislim da su to ovi, ima onih po 29 kn, ali ti su mi pretanki

Da kupovala sam i ja neke po 49kn ali ne izgledaju mi kao ovi. Ili izgled vara. :dunno Bili su tada na akciji, mislim za Božić.............
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Noelle » 20 tra 2010, 11:19

kao što veli Lena, gledam tko je proizvođač prvo...i kupujem dosta njihovih proizvoda:
plavo vrhnje K-plus ( najbolje ), čvrsti jogurt ( od KIM-a), probiotik tekući i u čašici ,zrnati sir , papirnate ručnike ( s uzorkom), gauda i edamer , tuna komadi ( u biljnom, u maslinovom ulju - tajlandska ali sasvim ok za paštete i umake ), štapići, pereci, keksi s komadićima čokolade ( koestlin ), pelene be-be ( prije su mi bile bolje ), vlažne maramice be-be ( odlične )...

ručnike nisam kupovala...nedavno sam kalup i zvono za tortu kupila na akciji...

standard - samo sam alkoholni ocat probala ( isti ko i svaki drugi )
Z. 14.12.2008.
Noelle
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Bellina » 20 tra 2010, 11:24

I ja isto koristim dosta K-plus proizvoda, ali prije nego ga uzmem okrenem i pogledam proizvođača. Ako je naš, onda definitvno uzimam. Ja recimo ne uzimam tunj komadiće u ulju jer su tajlandski, ali fileti tune u ulju su Adriini, pa njih koristim.
Sve ovo gore što su cure nabrojale koristim i ja. Kupujem i njihove sokove, koncentrate, jer su naši proizvođači, većinom proizvodi i puni Istravino.
Čokolade su Zvečevo, i da potvrđujem za čvrsti jogurt koji je Kimov, meni baš paše, nije mi prekisel ni presladak, baš kako treba. Kiselo vrhnje isto tako, kao i ovo za kuhanje...itd, itd.
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Rimaithor » 20 tra 2010, 11:29

Dopunjujem; vrhnje za kuhanje i čokolada za kuhanje-odlični!
I mliječni namaz (Belje).
Zadnja izmjena: Rimaithor; 20 tra 2010, 12:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Noelle » 20 tra 2010, 11:34

probala sam te filete...nisu mi bili baš nešto ( za ovak same jesti ) kao niti pašeta od tune ...najbolji su mi od Sardine - Postira fileti, bolji od Eve npr...al to više nije K-plus..
tunu u okrugloj limenci ( koja nije hrvatska niti jedna ) kupujem samo za umake i pašetu kak sam rekla...a ta je solidna i ne preskupa...
Z. 14.12.2008.
Noelle
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Bellina » 20 tra 2010, 11:47

Tu tunu koju ja uzimam koristim isključivo u pripremi tjestenine ili paštete, nemamo naviku jesti konzerviranu tunu samu.
A što se tiče kupovne paštete od tunjevine tu mi je zakon Argeta, koja u Kauflandu i nije skupa, ali je svejedno rijetko uzmem jer obično napravim sama.
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la marsovka » 20 tra 2010, 12:48

Cokolada s ljesnjacima je Zvecevo :dada :liza
marsovka
celebrity

PostPostao/la ZacKa » 20 tra 2010, 12:57

Off topic: Majko Mila ako trebaš ručnike, da su povoljniji a da je tu negdje kvaliteta kao i ovi K plus imaš u Intersparu
1kg ručnika = 49,99 kn a u to stane 4-5 ručnika 50x100 cm, ili 2 ručnika 700x140cm. Letak, od 21.04. akcija počinje.
I te sam kupovala, tu negdje je kvaliteta s ovim tvojima na slici.
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MAJKO MILA » 20 tra 2010, 13:27

ZacKa je napisao/la:Off topic: Majko Mila ako trebaš ručnike, da su povoljniji a da je tu negdje kvaliteta kao i ovi K plus imaš u Intersparu
1kg ručnika = 49,99 kn a u to stane 4-5 ručnika 50x100 cm, ili 2 ručnika 700x140cm. Letak, od 21.04. akcija počinje.
I te sam kupovala, tu negdje je kvaliteta s ovim tvojima na slici.

hvala ti puno
ma ja sam imala od svilanita i nisam baš bila zadovoljna. a imala sam i neke no-name i bili su mi super. mekani, debeli, stariji od ovih od svilanita a počeli se cufati u isto vrijeme.

a sada su stvarno i jedni i drugi iscufani :/
MAJKO MILA
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lena » 20 tra 2010, 14:55

ili u Intertekstilu Stanić.
ja sam tamo kupila fantastične ručnike na nekim akcijama za užas male pare. :dada
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la VIPmama » 21 tra 2010, 08:22

K plus namaz sirni, što Rima kaže, radi Belje, izvrstan, a najpovoljniji tog tipa. Jako dobar
Vrag nosi Pradu
VIPmama
mirisni cvjetić, jutarnja rosa

PostPostao/la boysmama » 21 tra 2010, 08:46

i ja kupujem puuuno proizvoda Kplus, sve isprobam pa ako mi se svidi kupim opet... definitivno bih potpisala one "jaffa" Kplus kekse na narančom (4,99 kn, ali super su), zatim probiotike, vrhnje, sirni namazi, mliječne čokolade (one su standard, mislim), tunj komadi u ulju su mi njihovi super, papirnate ručnike i njihovo vrhnje za kuhanje (čvrsto je), netko je već spomenuo zrnati sir, odličan je...

ručnike sam isto kupovala Khome jer su mi bili super na dodir, jako debeli i divnih živih boja za osvježiti kupaonicu, MAJKO MILA, to su ti ručnici :dada ali ih baš ne koristimo jer su duuugo nakon više pranja puštali mucice po koži pa smo svi imali osjećaj da se s njima više uprljaš nego obrišeš :lol ali, to i nije neko mjerilo kvalitete jer svi novi ručnici tako puštaju, kupovala sam ja i neke puuuno skuplje pa ista stvar... imaju i jako dobre krpe i stolnjake, super kvalitete, ai dizajn im je odličan... mislim da imaju ugovor sa Intertekstil Stanić tj. vidjela sam puno njihovih proizvoda na konzumovim policama tekstila, a oni su mi za 5!

ali, curke, što meni zlata vrijedi njihov online shopping :klanja samo treba ući u štoš i znati njihove proizvode sa polica i kupovina ide ko podmazana... ja sa dvoje jako male djece nekad ne mogu ni primirisati ući u veću kupovinu, a ovako ti fino dostave doma, još ti sve poslože u kutije po skupinama proizvoda, popnu se na 2. kat i ti fino samo platiš i slažeš na police, mrak... i još dobiješ fine kartonske kutije za odlaganje nekih potrepština (ja u njima držim nepeglani veš)... tako kupujem i svu cugu i sve što je teže... jedino svježe voće i povrće, kao i meso... to ne... iako sam negdje ovdje pročitala da je baš voće i povrće svježije kad se kupuje online jer ide direktno sa veleprodaje... ali to ipak moram izabrati sama...
A... bebica...... 06.10.'16.
M... hrabrica... 02.07.'11.
R... mazica...... 06.10.'09.
L... mrcina ..... 21.04.'08.

"Sve mogu u Onome koji me jača" (Fil 4,13)
boysmama
imam neke švapske gene

PostPostao/la Una » 30 tra 2010, 22:39

jel netko probao sokove kplus, one sto se razrijede?

htjela kupiti danas od jagode, izgledao privlacno, al odustala :/
ex. nela22
Una
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MAJKO MILA » 01 svi 2010, 10:26

nela22 je napisao/la:jel netko probao sokove kplus, one sto se razrijede?

htjela kupiti danas od jagode, izgledao privlacno, al odustala :/

mi smo prije dok smo pili sirupe koristili naranču i limun i bio mi je dobar.
(ne bi od njega dobila žgaravicu, što bi inače od jefnitih dobila)
MAJKO MILA
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Una » 01 svi 2010, 12:44

hvala MM bas cu ih probati :zivili
ex. nela22
Una
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la rusulica » 01 svi 2010, 12:59

Više manje svi trg lanci brandiraju tuđe proizvode i ja kod svih čitam proizvođača i ovisno o tom kupujem, tako dobijem na kvaliteti a uštedim na cijeni. Konzum ima kplus, Tommy Marinero, Billa nešto sa C (ne mogu se sjetit sada), neki su se udružili pa imaju NTL...
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la JednomCuPostatiMama » 02 svi 2010, 21:19

meni je omiljen K ajvar vo Makedonija :5
JednomCuPostatiMama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la plavooka12 » 04 svi 2010, 16:10

uf, mi stvarno jako puno kupujemo u konzumu, i ispočetrka smo bili jako skeptični prema k plusu ali su stvarno ok proizvodi. I ja uvijek čitam proizvođača, uglavnom kupujem domaće proizvode, vjerojatno samo njihova k plus tuna mexicana nije domaća u našoj košarici!

k plus proizvodi koje kupujem: jogurt čvrsti, probiotik, napolitanke od lješnjaka, jaffa, sirup naranča, gouda i edamer, k plus šunka za pizzu (uvijek i bez iznimke, nije preslana niti prebljutava, baš onako taman) paradajz u tetrapaku, marmelada miješana i od marelice, keksi štrudlice...
plavooka12
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.