Sada je: 25 kol 2026, 22:08.

mmar, jako mi je drago da si se opet vratila 

Ništa novo niti neobično nije konzumirao, a i kad je imao rekaciju na neku namirnicu puno je drugačije izgledalo i nije češkalo.

urtikarija je u pitanju, dobio je inekciju i fenistil kapi, sutra ujutro moramo opet na kontrolu. Nadam se da će pomoći za noćas, baš je nervozan kako ga svrbi. 

ozdravilice! Danas je puno puno bolje, i noć je lijepo prespavao.

Nama je sad ok (kuc-kuc), valjda inekcije djeluju.

mislim, ne znamo na što je reagirao, osim ako nas baš ne pošalju na neki alergotest.

situaciju... Jučer popodne je počeo dobivati crvene fleke po tijelu po kojima se nalaze kao sitni bijeli plikovi, prođu kroz koji sat i onda su opet vani; uglavnom dolaze na vratu, ramenima

Naime ,moj sin od 9 god.unazad 3 dana se osuo sitnim malim prištićima crvene boje od čela pa sve do nožnih prstiju , u kosi nema.Ali kad udje na toplo to se crvenilo povuče a ostanu samo prištići koji nisu ni vodenasti ni ništa.Nešto slično kao kad vam se koža naježi.Bili kod dok.dao nam Rinolan i kompletnu krv.Nalazi sad stigli ali sve normalno i u redu.On nema temp.,ne kašlje, ama baš nikakvi simptom.U hrani nismo ništa promjenili, isti mi je omekšivač,isti prašak.Ma sve isto .To njega i svrbi pomalo ali ne dam da se češe nego samo da protrlja.Primjetila sam da mu se koža oko usta počela sušiti pa smo namazali melemom,ali na ostalim djelovima tjela nema sušenja.Help...

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.