Sada je: 30 kol 2026, 19:00.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

frrr je napisao/la:JiA je napisao/la:to je podloga za sjenilo. sjenilo se poslije lakse rasporedjuje i duze traje.
duže traje, ali ne raspoređuje se lakše. baš suprotno, teže se razmazuje i teže se rade prelazi ako se stavi podloga na oči jer podloga fiksira, hvata. zadržava sjenilo na jednom mjestu. ako hoću, recimo, stavit samo jednu boju ili povuć crtu sjenilom uz rub kapka onda stavim podlogu. ako hoću više boja, prijelaze i razmuljat sjenilo uz rub oka, onda ne stavljam podlogu.

Naročito ako izgledam jako umorno i neispavano volim kada make up sve to izbriše 

)
korason je napisao/la:spar dana sam dosla na posao nenasminkana pa me sekretarka oprala ko mladog majmuna, da "zgledam ko da pod mostom spavam".... blijeda sam i s tamnim podocnjacima i ako se ne nasminkam zbilja izgledam ocajno...

. jel netko nešto slično čuo???

mamaodlare je napisao/la:svaki, svaki dan, umivanje, tuširanje i šminkanje..........čak se daleko najzadovoljnije osjećam kad se našminkam neradnim danom, nešto sam baš ponosna na sebe tada, a i moji doma se vesele ;)

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.