Sada je: 06 kol 2026, 18:04.

hotel Donat Zadar

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

hotel Donat Zadar

PostPostao/la Lila02 » 15 svi 2010, 10:47

Da li je mozda neko boravio u hotelu Donat, Zadar. Kakav je smjestaj, hrana i plaza, preporucujete li?

Hvala na svakoj informaciji!
Lila02
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: hotel Donat Zadar

PostPostao/la Tinica » 17 svi 2010, 11:04

NIKADA ali NIKADA nikome ne bi preporučila taj hotel. :ne Bili smo tamo na studijskoj turi i mogu slobodno reći da je hotel totalna katastrofa... ma užas od soba do posluge... :roll
U svakom slučaju izbjegni ga i to u širokom luku ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Madir » 17 svi 2010, 12:09

Tinice, kad si točno bila, prije koliko vremena?
„Sve, dakle, što želite da vam ljudi čine, činite i vi njima.“ (Mt 7,12a)
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la Tinica » 17 svi 2010, 12:16

Bila sam dolje zadnji put prošle godine i od tada se po njemu nije ništa radilo :(
Može biti samo još derutniji... :(
Cijena mu je povoljna ali s obzirom što nudi čak je i to previše... :roll
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Madir » 17 svi 2010, 12:22

Tnx.
„Sve, dakle, što želite da vam ljudi čine, činite i vi njima.“ (Mt 7,12a)
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la franka100 » 20 svi 2010, 10:16

Tinica, imam i ja pitanje vezano uz Donat. Zanima me kakva je hrana? Naime, ideja je sljedeća u 6 mjesecu na dva tjedna iznajmiti mobilnu kućicu u kampu Borik, oni nude doplatu za all inclusive u donatu i može se doplatiti za korištenje igraonice i bazena u Funimationu. Cijela ta priča za dva tjedna košta cca 11.000 kn. U to vrijeme ja sam cca 1,5 mjeseci od termina poroda pa mi se neda kuhati, bitno mi je da za svog četverogodišnjaka imamo zanimacije i sadržaje, da smo uz more, ali i da imamo zanimacija u slučaju ne baš dobrog vremena, a i da ja ipak imam doktora u blizini. Bazeni su mi bitni jer su malom draži od mora. Ja bih najradije funimation, ali mi je to ipak too much. Druga opcija mi je Vespera, ali ipak sam na otoku i oni nude samo polupansion, a moj miš u jedan pita: a gdje je ručak i hoće čovjek juhu :) . Ako je hrana loša, onda ja ipak radije kuham. Tebi vjerujem jer smo se na tvoje komentare o Falkensteineru u Katschbergu odlučili za skijanje i bili oduševljeni :mah , pa molim za mišljenje o ovj soluciji
franka100
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tinica » 20 svi 2010, 10:39

Franka :kiss baš mi je drago da vam se dopalo ;)
Za ove mobilne kučice smo dobili puno pohvala :dada za koji tip ste se odlučili Capry ili Cranz? Uzela si ponudu na bazi all inclusive-a?
Hrana u Donatu nije loša i u biti mogla bi reći da jedino to i vrijedi tamo :)
Vidim u sistemu da je stop booking u terminu od 26.06-03.07. :faca
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la franka100 » 20 svi 2010, 10:54

Zahvaljujem na odgovoru :mah , razveselila me tvoja informacija o hrani (to mi je jedino i bitno u Donatu), tako da se brzinski moram dogovoriti s mužem, ali mislim da je to to. Mi bi išli od 12.06.-26.06 mobilna kućica Cranz, kasnije mi i ne dolazi u obzir jer bih trebala roditi kraj srpnja početak kolovoza. Nisam još poslala nikakav upit samo sam vidjela na vašim stranicama da imate u ponudi mobilne kućice. Za all inclusive i doplatu za funimation bazeni i igraonicu sam saznala na http://www.campiente.com/1/26372/p26365/prices.html
Vjerojatno bismo te doplate onda dole i izvršili. Imam još jedno pitanje, ako znaš vezano za otkaz putovanja. Obvezno uzimamo tu policu kad idemo negdje, ali što je s trudnicama u visokom stupnju trudnoće, da ne pljusnem puno para, a nakraju mi se zakomplicira nekaj s trudnoćom koja je sad fala bogu super. još jednom hvala :zivili
franka100
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tinica » 20 svi 2010, 11:18

Franka mi radimo sa Allianz osiguranjem i sa njim si "pokrivena" kompletno ali iskreno se nadam da nikome od vas neće biti potrebno da aktivira policu ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la franka100 » 20 svi 2010, 14:40

:klanja zahvaljujem na odgovorima, idemo u Borik. Super za policu osiguranja i ja se nadam da nikome neće trebati, to mi je uvijek najslađe bačen novac ;)
franka100
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.