E sad, naprijed piše da se produžuje do 17.11.2010.
A iza u obrazloženju do 17.11.2011.
to je neka greška u štampanju pretpostavljam.Mislila sam ić ujutro odmah u mirovinsko, ali sad nemam pojma...da predam tako ili da zovem hzzo zbog tog

Sada je: 11 lip 2026, 06:23.
Moderator/ica: nadicab
to je neka greška u štampanju pretpostavljam.

)

A vidim da to ustajanje nikako da ide kako treba.
pošto nema više putnih troškova za Topusko, u Topuskom je neka fizijatrica sada počela vježbati djecu pa će nas vjerojatno prebaciti k njoj sad.

Ako vaga tada ne pokaže porast težine, morat ću potražiti nekog gastroenterologa i savijet kaj da radim. Naravno da već brijem po kojekakvim dijagnozama.
.
. Odlično da Maja može toliko izdržati. Ja ne znam kako bi Jelenu na to natjerala. Jedva odradim Vojtu jednom dnevno, po novom trebam raditi samo dva puta za održavanje, pa dokle ide. Ona se samo vrti,đipa, skače, sto puta se digne, sjedne, začas je na sve četiri i bježi. Ali to je najbolja vježba. Vježbanje osnovnih vježbi nula bodova.

. Kako do toga dodje? Je li ona to zaboravila ili ce tek doci do toga? Mislim razmisljam sto bi sada bilo da ne vjezbate dalje, valjda bi ipak jednom dosla do toga da se digne na noge, ispravno ili neispravno
Eto o cemu ja razmisljam kad navecer satima uspavljujem T

ali isto nisu neke količine- obično ne pojede ni cijeli jogurt od 2 dcl- a to računam pod obrok!
. On doji pa se nadam da si to tako nadoknadi, a i ne brinem zato sto sad ima sigurno preko 11 kg, mozda cak blize 12 kg. Ali svejedno, te kolicine su jako varljive, posebno kod dojenih beba.
Oblozi i fenistil gel su zaustavili daljnje naoticanje. Danas još idemo na kontrolu. Noga joj je još uvijek malo naotečena ali ide na bolje. 

).

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.