06 srp 2010, 18:23
Orca je napisao/la:meni isto crni veš smrdi, ali sam počela čarape i donji veš (sve crno) prat na 60 i više ne smrdi, a ostalo crno i dalje perem na 40 i manje smrdi otkad čarape i donji veš perem odvojeno
09 srp 2010, 02:27
Orca je napisao/la:meni isto crni veš smrdi, ali sam počela čarape i donji veš (sve crno) prat na 60 i više ne smrdi, a ostalo crno i dalje perem na 40 i manje smrdi otkad čarape i donji veš perem odvojeno
rusulica je napisao/la:Ipak mislim da je glavni razlog "smrada" što tamni veš peremo na nižim temperaturama koje ne uništavaju bakterije i onda se one razlažu i to smrdi. Kad pereš bijelo na 90 i to s praškom za koji mislim da je agresivniji nego tekući deterđenti unište se sve bakterije i one u robi i one koje se nakupe u naborima gume i nema što smrditi. Bijela roba ako je izvadim i nakon pola dana iz mašine ne smrdi a škura da već nakon sat vremena.
Vidiš...a meni baš dreft predivno miriši...ali onaj za bebe...robicu od sina sam uvijek prala s njim i puno njih me pitalo koji je to deterđent.Mama Mia28 je napisao/la:meni smrdi veš od arijela, persila...o tekućim da ne govorimOd drefta je smrdio više nego prije pranja
![]()
09 srp 2010, 14:20
Potpisujem od riječi do riječiVidiš...a meni baš dreft predivno miriši...ali onaj za bebe...robicu od sina sam uvijek prala s njim i puno njih me pitalo koji je to deterđent.
09 srp 2010, 15:11
Dreft (ali samo onaj sa bebicom od kamilice) mi je uvjerljivo najbolji deterđent (onaj rozi sa onom ženskom mi nije ni sluga ovome)
ima nešto i u tim kombinacijama praška i omekšivaćau kombinaciji sa zelenim cocolinom defitnivno dobitna kombinacija.
09 srp 2010, 16:01
Tinica je napisao/la:Potpisujem od riječi do riječiVidiš...a meni baš dreft predivno miriši...ali onaj za bebe...robicu od sina sam uvijek prala s njim i puno njih me pitalo koji je to deterđent.![]()
Dreft (ali samo onaj sa bebicom od kamilice) mi je uvjerljivo najbolji deterđent (onaj rozi sa onom ženskom mi nije ni sluga ovome) a u kombinaciji sa zelenim cocolinom defitnivno dobitna kombinacija. Mene su Franove tete iz vrtića znale zvati na mobitel da me pitaju sa čim perem odječu jer da sve na njemu tako fino miriši...
09 srp 2010, 21:25
Tinica je napisao/la:Dreft (ali samo onaj sa bebicom od kamilice) mi je uvjerljivo najbolji deterđent (onaj rozi sa onom ženskom mi nije ni sluga ovome) a u kombinaciji sa zelenim cocolinom defitnivno dobitna kombinacija.
!
09 srp 2010, 21:30
. pokusat cu i ja sa octom zavrtit na prazno..mozda profunkcionira.
09 srp 2010, 23:21
srecica tara je napisao/la:Vidim da vam svima vise smrdi crna roba, meni i crna i bijela. Na dane, al zna se dogodit da mirise kad ej izvadim iz masine, i kad stavim na susilo, sve mirise. al kad se osusi e onda koda omeksivac ni prasak nisu dotakli robu. pokusat cu i ja sa octom zavrtit na prazno..mozda profunkcionira.
10 srp 2010, 07:39
rusulica je napisao/la:srecica tara je napisao/la:Vidim da vam svima vise smrdi crna roba, meni i crna i bijela. Na dane, al zna se dogodit da mirise kad ej izvadim iz masine, i kad stavim na susilo, sve mirise. al kad se osusi e onda koda omeksivac ni prasak nisu dotakli robu. pokusat cu i ja sa octom zavrtit na prazno..mozda profunkcionira.
Ovo je čudno... da ti ne pokupi neki miris izvana?
10 srp 2010, 21:45
13 srp 2010, 12:41
13 srp 2010, 15:35
13 srp 2010, 15:54
, koristim tekući persil. jedino kad koristim praškasti deterdžent (dash) je ok, ali tako mi roba blijedi.13 srp 2010, 15:55
14 srp 2010, 08:53
14 srp 2010, 22:43
15 srp 2010, 13:07
cure, zlatni lenor - miriše mrak i na robi opranoj na 30 stupnjeva
15 srp 2010, 13:28
15 srp 2010, 13:37
TmamaKiN2 je napisao/la:ipak sam primijetila da ima nesto gljivica oko bubnja, na gumi, onako u unutrasnjosti
15 srp 2010, 13:41
Stefanova_mama je napisao/la:TmamaKiN2 je napisao/la:ipak sam primijetila da ima nesto gljivica oko bubnja, na gumi, onako u unutrasnjosti
Za gljivice je jedini lek masinu ostaviti otvorenu kad nije u upotrebi (moja se puni sa strane, ne odozgo i to su me ovde u gljivastom, vlaznom podrucju naucili lokalni - otvori sirom vrata i izvuci fiokicu do kraja i tako stoji). Za ove koje se pune odozgo je jos jednostavnije, samo ostaviti podignut poklopac.
jer mi je mašina s desne strane odmah na ulazu u wc
15 srp 2010, 13:48

15 srp 2010, 14:18
Za gljivice je jedini lek masinu ostaviti otvorenu kad nije u upotrebi (moja se puni sa strane, ne odozgo i to su me ovde u gljivastom, vlaznom podrucju naucili lokalni - otvori sirom vrata i izvuci fiokicu do kraja i tako stoji). Za ove koje se pune odozgo je jos jednostavnije, samo ostaviti podignut poklopac
15 srp 2010, 14:52
15 srp 2010, 15:15
15 srp 2010, 16:16
Neka žuta flašica, kupujem u Komoboji. Bum pogledala kak se točno zove
kad ih konačno skineš, onda drži mašinu stalno otvorenu
15 srp 2010, 18:15
filipovamama je napisao/la:
A s tamnim vešom nikako na zelenu granu. Znači, od sada ga moram malkice predoprati, pa preprati, pa prati, pa nakon toga još par puta oprati...i odmah ga zaskočiti i objesiti i po mogućnosti što više tamnog prati na većim temperaturama
16 srp 2010, 09:25
pogotovo jasmin
16 srp 2010, 09:32
Kupila sam sad i taj zeleni Dreft i zeleni Cocolino, al ne miriše mi spektakularno.
16 srp 2010, 09:34
uz jako tvrdu, dzaba ti sve.
16 srp 2010, 09:36