Dakle, Maksim je za vikend jeo Cornflakese, ali sirove, znači ne mekane nego tvrdaste..i natrpao si je tri u usta, pa ga je to nadražilo, zalijepilo mu se za nepce, pa je počeo kašljucati, kao da će povraćati...uglavnom ja sam mu izvadila dva, a jedan je ostao zalijepljen za nepce, no kako se M. otimao, nisam ga uspjela izvaditi i sad, il ga je progutao, il ga je nedaj bože aspirirao
Šta god bilo, nakon toga sve je bilo ok.
Od jučer mu je jako začepljen nos, danas je počeo malo kašljucati, KKS je ok, leukociti 6, CRP 3, sve upućuje na virozu...
E sad meni naravno nejde iz glave taj Cornflakes, i to da šta ako ga je aspirirao itd...
Diše normalno, ništa ne zviždi.
Kod doc nismo bili je temperature uglavnom nema, samo je noćas bila 37.9 (sama je pala jako brzo)
Imate li kakva iskustva s aspiracijom hrane i može li ova prehlada biti s time povezana? I koliko je opasno aspirirati mekanu hranu, raspadne li se to u plućima samo?

al uzrok smatraju da je bila aspirirana hrana
kod da je pas....a ja luda i nenormalna kaj mu niš ne dajem..pa sam glupača popustila i kad mu je baka tutnula cornflakes, tu sam popustila, i sad sam ljuta ko pas na sebe
.