Postao/la franika » 28 srp 2010, 22:23
Po meni bolje im je da se zatvore jer ovo sta sada nude, prvenstveno mislim na opremu za bebe te odjecu, je katastrofa! Coconut i Bearfoot su spale na najgoru mogucu razinu po kvaliteti a i dizajn im je otisao totalno vrit i sad im je na rangu one MANE i sl. shita. Evo samo jedan detalj-bodiji za bebaca: beskonacno se rastezu u SIRINU a nista u DUZINU! Jel to namjerno pa da svaki mjese moram kupovati vecu velicinu?! SRAMOTA!
Igracke: isto jad i bijeda. Ponuda Legaca i Barbika je strasno slaba a ne mogu se oteti dojmu da im sve igracke, izuzev tih par poznatih brendova koje imaju u kolicinama za na prste prebrojat, manje vise djeluju nekak jeftino i jadno-ko iz kinsekog ducana sve po 12 kn.
Sjecam se vremena kada sam bila trudna sa Franom, bili su super, ponuda im je bila fenomenalna-imali su puno kvalitetnih proizvoda: prekrasnu i kvalitetnu posteljinu za bebe, ogroman izbor Nukovih proizvoda, krasne najnovije modele kolica, Esprit i Mexx odjecu (to mi najvise fali sto to vise ne drze i te marke odjece je sada zapravo nemoguce naci bilo gdje u Zg-u a tako je kvalitetna i lijepa). Uzasno su se srozali i ak tak misle nastaviti, bolje im je da se zatvore.