Sada je: 28 srp 2026, 22:44.
Moderator/ica: Diami

). Na 63 pala nakon jedne godine.

i baš mi je dobro skroz,samo radi zdravlja i onog trudnickog dijabetesa ne bi bas tila dobit priko 15 kg.ako to bude ikako izvedivo. 

,ja mislim da cu ih ja jos ohohooo nakupit jer sam cula da se kg lijepe zadnja 3mj,al opet ,valjda je sve to individualno. sta bude naka bude glavno da su nam
zdrave,Hvala Bogu do sad,nadam se da ce tako i ostat i niko sretniji od mene 

,cula sam i ja da se zadnja 2mj,cak i zadnji mjesec dobije najvise,ma to me ne brine...glavno da su nase bebice dobro,skinut cemo kg,a ja sam oduvjek ko stapic tak da mi ova kilaza super i pase 

.... uff ubi me opet u pojam. Al nedam se sad me vec i ginekolog zove pupa moja ... eto samo tako da isprican svoju anegdoticu
..

sanelce je napisao/la:Ja sam danas ušla u 36 tjedan trudnoće i dobila sam 7,5 kg, nadam se još jedno 1-2 kg do kraja jer za 20 dana imam dogovoren carski rez.

tomemadaj je napisao/la:Ja kad dođen u doktora iman osjecaj da sve neke mrsave trudnice oko mene jos nisan srela neku moje kategorije...

.

sanelce je napisao/la:Ja sam danas ušla u 36 tjedan trudnoće i dobila sam 7,5 kg, nadam se još jedno 1-2 kg do kraja jer za 20 dana imam dogovoren carski rez.
... a pocela s nekih 67 kg .... al imam 175 cm visine i trbuh ko cepelin..... malo sam dobila u butove (jedan konf br ali i prije je gospoja bila kus guze...
) i B kosaricu duda (prije ravna ko daska).... svi mi kazu da izgledam normalno (bar neka prednost dugih ruku i nogu
) jedino teta gin mi svaki put napravi ovakvu facu:
..... a nije bas da se prejedam i samo lezim (dapace malo se previse krecem)..... a takav mi je metabolizam spor ko sto puzeva.....

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.