Sada je: 27 srp 2026, 10:17.

Ponovo trudna

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Ponovo trudna

PostPostao/la anitaj » 18 ruj 2010, 22:17

Evo drage moje trudnice beba mi ima 10mj. a ja ponovno trudna!!!!!!!!!!!!!!!!! Veliko iznenađenje za mene sobzirom da mi se menga još nije vratila i još uvjek dojim.Eto ako neko ima slicno iskustvo javite se bit ce mi drago cut druga iskustva.
anitaj
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Ponovo trudna

PostPostao/la thinkPINK » 18 ruj 2010, 23:08

Anitaj, prvo ja ti zelim lagodnu trudnocu.
Zatrudnit se moze i prije nego se dobije mentruacija nakon poroda.
Mala razlika medu djecom moze biti u nekim stvarima i prednost.
Pridruzi se nasim trudnicama (pretpostavljam proljetnicama) i tamo mozes s njima razmjenjivati iskustva, pitanja, lijepe trenutke...
Sretno!

p.s. editirala sam ti naslov jer je bio malo predugacak i pisanje velikim slovima znaci da vices pa sam i to promijenila
Morska zvjezdica - ljeto-2008.
What you see is what you get...
thinkPINK
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la baky » 23 ruj 2010, 12:01

Nova sam na forumu.Dugo sam čitala mnoge teme na forumu, uz Vas se pripremala za trudnoću. Nakon 2,5 godine truda došlo je do trudnoće.Sreća je kratko trajala, u 9 tjednu došlo je do spontanog :( koji je završio bez kiretaže. jeli koja od vas imala slično iskustvo i kada možemo ponovno u akciju na :mali ?
baky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Mrđi » 23 ruj 2010, 12:25

drage nase nove :proljece dobro nam dosle. bilo bi lijepo da se na pocetku druzenja s nama predstavite na topicu za to, pa malo prosvrljate forumom u potrazi za nekim odgovorima.
Samo se srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo. (Mali Princ)
Mrđi
mami me el Camino

PostPostao/la MON » 23 ruj 2010, 12:49

Baky, dobro nam došla.

žao mi je što si to morala proći, ali vjerujem da ti je i sam doktor rekao da je to, na žalost, vrlo često. Puno ćeš korisnih informacija i savjeta pronaći na našem pdf-u Neplodnost viewforum.php?f=33
MON
Intelektualni snob

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.