samo sam preletila topic al čini mi se da su skoro sve preporuke za sjevernije krajeveSada je: 14 lip 2026, 05:41.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
samo sam preletila topic al čini mi se da su skoro sve preporuke za sjevernije krajeve
palunkica je napisao/la:Srednjovijekovni dani su uvijek super. međutim, prognoza je sasvim šugava

MAJKO MILA je napisao/la:palunkica je napisao/la:Srednjovijekovni dani su uvijek super. međutim, prognoza je sasvim šugava
prebačeni na idući vikend
a kaj se radi na onim vatrogasnim danima
mislim, jel to zanimljivo za djecu

BILO JE MRAK!! Kao i uvijek, vatrogasci su bili SUPER!
moj N je ooodusevljen, jeo je grah za koji kaze da je super jer se od njega ne prdi
kupili majicu, otisao u njoj danas u skolu 
I mi kupili majicu, sad ima istu kao ja
a moja je K bila zalosna jer ona nije dobila. jel znas moze li se kupiti naknadno, naruciti??? 
Srce malo!
grozni je napisao/la:Jučer smo bili tu : http://www.avantura-teambuilding.hr/pre ... ligon.html
Dečki super zadovoljni. Mlađi se čak raspametio. Možete misli kad mi je u trenutku oduševljenja na putu kući rekao : "Hvala ti tata što si nas tu vodio!".Srce malo!
Klinci od 140 cm uz malo truda donju razinu poligona mogu proći sasvim samostalno. No, dečki koji rade tamo jako su susretljivi i pomoći će pri svakom prekapčanju ako je potrebno. Zip line je mrak (naši klinci su se spustili po 2X). Cijena za klince 50 kn.
edit: zaboravih spomenuti radno vrijeme - vikendom i praznicima od 11 h (tak piše, ali su malo zadocnili)

a gdje si ti to bio
Meni radi...

), izrađivati francuske kapice, i učiti origami. Na kraju slijedi proglaženje najboljih malih umjetnika i ples! VIPmama je napisao/la:Svake nedjelje od 15-19.30 u Zvonimirovoj 63 društveni centar Kino Mosor organizira radionce + diskač za klince i roditelje!
Ovu nedjelju 7.11. djeca će moći oslikavati najveće platno (a nije kino platno), izrađivati francuske kapice, i učiti origami. Na kraju slijedi proglaženje najboljih malih umjetnika i ples!
KADA: nedjelja, 07.11.2010., od 15.00 do 19.30 sati
GDJE: Društveni centar KINO MOSOR, Zvonimirova 63, Zagreb

MAJKO MILA je napisao/la:jel imaju kakvi vitezovi u blizini zagreba

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.