Sada je: 14 kol 2026, 01:08.
Moderator/ica: nadicab

uz toliko ljubavi, brige i topline A. će se sigurno u oporaviti u najvećoj mogućoj mjeri...

mom hrabrom imenjaku

tvoja djeca imaju predivnu mamu

mama courage je napisao/la:a zakaj, nadam se da mi ne zamjeraš, ako te samo kratko pozdravim. često sam mislila na tebe posljednjih godinu dana. i na tebe i na tvoje dijete. neću više uzurpirati ovaj topic, samo kratki pozdrav od mene.
puno snage i sreće ti želim! sve najbolje tebi i sinu i ostatku obitelji!![]()

a zakaj je napisao/la:Nekad sam puna nade, i imam osjecaj da smo ga okruzili dobrim i strucnim ljudima.
Ali i dalje imam osjecaj da to nije dovoljno, a da nam neka stoperica neumoljivo otkucava iznad glave.
Kad citam vas, imam osjecaj da jos puno toga moram nauciti.
nadam se da će ti gp pomoći! A taj osjećaj da sat otkucava i da se moglo još više i bolje i to da imaš puno toga za naučiti... to valjda nikad ne prestaje. Naša je pedijatrica rekla da je dobro da se tako osjećamo,jer nas to tjera dalje u trenucima kad bi inače odustali, ali vidi se iz tvog posta da ste mu pružili puno toga i da ste na dobrom putu. Jako je bitno što je povratak u školu tako dobro prošao i štodjeluje poticajno na njega. Samo hrabro! 

nadicab je napisao/la: I-Sta, zašto misliš da je "za kaj" majka Hrabrost? zar zbilja msiliš da ti ne bi bila uz svoje dijete, pružala mu svu svoju ljubav i podršku? Plakala od očaja i straha, ali sa smiješkom okrenula licem svom djetetu jer te ono treba, treba tvoju vjeru u dobar ishod svega?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.