Ja inaće baš na te intersparove bodove nisam gledala sa oduševljenjem, i obićno ih nisam ni uzimala, nekad mm uzme.. No slučajno mi trebao lonac

, i uzmem te markice pa da usporedim sa onim što se nudi redovno u intersparu i sa tim WMF, uzela sam WMF lonac duboki 3,5 l, iako nisam bas bila uvjerena da je realan taj popust.. inaće sam nepovjerljiva, No usporedila sam ga sa takvim loncem na intesparovoj polici istih dimenzija, druge marke košta 250 kn, kako već imam jedan takav doma, znam da nije bas kvalitetan jer inox mjenja boju

, pocrveni izvana.. I od oka se vidi da je WMF ponuda za markice puno kvalitetnija, a sa popustom jeftinija za nekih 70 kn.. govorim o ovom od 3,5l, tako da se definitivno isplati uzeti bodove i kupiti nešta od toga.
Jedina "falinga" za mene je što sad želim sve..

, srećom teta na blagajni, kod nas u intersparu, je jako draga pa mi je udjelila poprilićno viška markica, jer oćito ima dosta ljudi koji ne uzmu markice
A što se tiće tavice bez poklopca, kod mene je situacija da sam do sada imala dosta loše suđe, pa mi je ovo prilika da obnovim sve sa poprilično kvalitetnim za relativno nisku cijenu.