Sada je: 31 srp 2026, 01:43.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

)

i mlijeka ima jako malo. Zadnji tjedana J ne sisa po danu, nit hoće, ja mu ponudim, ali sisa samo po noći i ujutro. Sve mi se čini da je lagano došao kraj. J je jako, kako bi pedijatrica rekla; temperamentno dijete i jedva stignem jest uz njega. Mislila sam puno duže dojiti ali mislim da ćemo dnevno dojenje skroz morati maknuti, jer jednostavno ni neće, a noćno kad sam prespava noć. Flašicu nije nikad ni imao a mliječni obroci su nam katastrofa jer smo samo na aptamilu za alergičare koji ne voli, jer je alergičan na mlijeko. Brine me taj manjak mliječnog u prehrani. Ima tko iskustva i savjet za mene?

), mozes dojiti jos puna dva mjeseca bez svakodnevnog spremanja kasica, uzivajte 

mama28 je napisao/la:jucer smo bili kod pedijatrice...bebac je za 15 dana dobio 500g,sto je i dobro s obzirom da je mjesecno dobivao oko 1500-1600g....valjda ce sad dobivati malo manje,ali nije nista dobio na duzini.s puna 3mj imao je 64.5 i nakon 15 dana nije porastao ni centimetra,hm!!!! cim me je vidjela pedijatrica prijetila je da sam jako smrsavila i da to nije dobro.kaze da izgledam kao curica od 15 godina,sto ja nisam prihvatila kao kompliment...zatim mi je rekla ako se odlucim na prestanak dojenja da se obratim ginekologu da mi prepise tablete za prestanak laktacije...jos uvijek imam mlijeka sto je najzalosnije...i znam da bi bila velika steta da prestanem ali mislim da nemam izbora.inace i prije trudnoce sam tesko dobivala na kilazi ali sam ipak bila u okviru normale a sad se nekako osjecam mrsavo.moja idealna kilaza je 55kg a ja sad jedva da imam i 50.visoka sam 1.61. trudim se i jedem ali ne toliko da bih se mogla udebljati jer nemam toliko apetita a bebac mi izvuce sve.on je pravi bucko....

a tvoja bebica tako divno napreduje.
Godine su mi trebale da dobijem još 7 kila.I sada kad sam rodila opet se kila tope a ja se osjećam slabija i slabija iako normalno jedem.Ali kad ugledam ovu moju mrvu sigurna sam da ću izdržati jom barem malo.Jer kad počne dohrana i nju počne zanimati sve i svašta znam da će puno lakše biti.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.