Plava, što je s tvojim projektom? Gdje je zapelo? Činila mi se jako dobra stvar 
Sada je: 17 tra 2026, 17:51.
Moderator/ica: nadicab
Plava, što je s tvojim projektom? Gdje je zapelo? Činila mi se jako dobra stvar 

pa se natežemo sa skalamobilom (srećom da ga imamo) jer bi inače bili zarobljeni na 4. katu.

I onda klinci smirena srca i duše odlaze spavati i dugo su ujutro u krevetu
Martina mama, ljepota je u različitosti.To što ti nisi vjernica ne znači ništa loše.Znam puno predobrih ljudi koji nisu vjernici a žive po načelima savjesti i bolji su od nekih koji su svaki dan u crkvi.Ja sam bila tradicionalni vjernik do prije par godina.Onda sam otišla u Međugorje i promijenio mi se život.Sada živim vjeru.To je nešto potpuno drugačije.

Zapravo je najteže biti dobar i savjestan čovjek.I sada kada se trudim više nego ikada dogodi se pad pa ponovno dizanje.To je kod svih nas slično.Jutros sam razgovarala sa mamom koja ima dva mj. stariju curicu od moje.To je meni uljepšalo dan.Jako je ugodno kada imaš nekoga tko je u situaciji kao ti.Ni ona nije vjernica ali je čovjek za deset.

Naravno, ja tako odgajam svoju djecu da postoje samo dobri i loši ljudi.

Sve je ok.I ja sam u malo poslije četrdesetima, Gabici idu zubići pa te razumijem a Nadica je fenomen od žene.Ljubomorna sam na nju.Sve stigne i još je uvijek spremna dati savjet svima.Blago njenom MM. 

Eto već sam zgriješila, ljubomora nije dobra osobina. 

Danas sam preispitivala sebe i zaključila da mi prošla godina nije baš bila naj-naj ali trudit ću se da u Novoj budem sretnija i da ću više dana posvetiti sebi. 

Fancy, idemo na trčanje danas?
Ako je hladno malkice ruma u čaj pa pojuri. 

Samo sam za Novu popila casu vina, a mogla sam litru

Nipošto nebih htjela da ti se nešto dogodi.Naša najmlađa curica na forumu mora imati zdravu mamicu.Čuvaj se ti sada a
ćemo ostaviti za neki naš susret.Pa ćemo se oduzeti he,he,he.Inače sam anti
ali za dobro društvo jedna žestica i ja sam pod stolom. 

Morat ćemo vježbati da ne zaostajemo za drugima. 

ja sam alkoholni antitalenat....

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.