Sada je: 01 svi 2026, 07:49.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

i to na onoj zdravoj cici. mm veli da umišljam, a nije, stvarno jesu. malo sam stisnula cicu i ide mi prozirna tekućina van.

. bar da čujem još neko mišljenje 
Da li je mogu sam tako odjednom zanemariti a da ne budu jos gore poslijedice? Patronazna sestra mi je rekla da mogu ali eto voljela bih ako imate mozda kakvo iskustvo da cujem kako je kod vas bilo. Hvala unaprijed 

ma bas sam jadna s tim upalama a ne mogu skuziti kaj krivo radim.

i misla sam ja kad bude bol manja (a mislim da cu vec danas pokusati) da ga stavim malo na tu stranu samo nisam mogla ove dane jer me boljelo i bez icega a kamoli da ga stavim da doji. Bilo me strah da mi se nece dojka prepuniti mlijekom ako ne dojim ali dobro velis i taj kupus i antibiotici cine svoje. Mislim da cu pokusati sa tim postepenim smanjivanjem na tu stranu jer previse mi se toga komplicira u zivotu kad mi se to desi. Uhvatila me tuga zasto necu vise dojiti na tu stranu no nije tu kraj price, sa desnom je sve dobro i dalje nastavljamo na toj strani

Ja vise nemam temperaturu pa mi je bolje a dojka je i dalje jako crvena. Ne boli me tako jako pa si mislim danas popodne (kad skupim hrabrosti
)staviti Tomu da proba papati na tu stranu pa cu vidjeti kako ce biti.

Nema veze bitno da prođe i ne ponovilo se.

ak se dobro sjećam, sigurno se spominje tu u temama o prestanku dojenja, znam da su naše jesenskice spominjale svojevremeno.

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.