da, zapravo ni ja ne mogu reći da imam kao korisna iskustva s ERF-a ni za Denisa ni za starijeg brata mu.
Za Denisa smo išli nebrojeno puta i na višesatna testiranja kod prof Ljubešić i njenih asistentica sve u nadi da ćemo dobiti koji savjet, a poslije smo išli jer smo im htjeli pomoći u njihovim istraživanjima - neko vrijeme smo imali logopedicu koja nam je dolazila doma.
Najzadovoljnija sam bila s prof Turalijom jer mi je poslala divne studentice; ali s današnjim znanjem sam svjesna koliko je to bilo gašenje vatre s čašicom vode. Te studentice su bile voljne ali bez znanja i iskustva, učile su se zajedno samnom. A Denis je bio težak slučaj i tražio je zapravo vrhunskog stručnjaka koji bi imao širinu i dubinu znanja i pristupa.
Da mi nije bilo SLO, Denis bi danas bio u specijalnoj školi bez mogućnosti komunikacije i sav ukočen i deformiran.

ali kada s vremenskim odmakom pogledam, osim toplih riječi i utjehe (što je meni tada bilo od neprocjenjive koristi), praktičnih savjeta nisam baš nešto dobila.