Sada je: 17 tra 2026, 14:50.
Moderator/ica: nadicab

flipper je napisao/la:Kod nas ima novosti :
ovako, naša pomoćnica koja je na 6 mjeseci zaposlena i koja ima ugovor do 31.3., ostaje nam do kraja školske godine i to u vidu volontiranja. Dakle neuzimamo novu osobu od 1.4. . Sljedeče školske godine ako ništa pametnije nesmislimo tada se vraćamo na javne radove i tada dobivamo novu osobu. To sam provjerila u gradu i možemo tako napraviti ( što se tiče povratka na javne radove).
E sad, kako je sa volontiranjem ? Škola ima odobrenje ministarstva za sve pomoćnice koje su preko javnih radova tako da to samo nastavljamo. Od strane školskog psihologa i učiteljice imam podršku, sada čekamo odgovor ravnatelja.
Znam da je to kratkoročno riješenje ali sada 2,5 mjeseca pred kraj školske godine mi je zbilja apsurdno da dobivamo novu a početkom sljedeče školske godine ( 1.10. ) več treču po redu.
Trebam li još nešto znati, napraviti ... savjetujte me.

kad sam im rekao da stvarno želim probati. Nadam se da će sve dobro ispasti, kako meni tako i ostalima, osobito onima radi kojih sve to i radimo. 

jozica je napisao/la:"Intervju" i stručna komisija koja je radila procjene kandidata sastojala se od osobe iz županije/ministarstva, osobe iz općine koja je bila trenutno zadužena za javne radove, savjetnika iz HZZ, ravnatelja i razrednika skole koju učenik polazi. Moj je dojam bio da je velik dio osoba koji su se tamo "morali" naći bio prisiljen prijetnjama HZZ-a da će ih izbrisati iz evidencija ako odbiju posao ako će ih "komisija" odabrati za kandidate tako da su se čudili, doslovno su izgledali kao ovaj smajl kad sam im rekao da stvarno želim probati.

flipper je napisao/la:"stručna emisija"
htjedoh reči "stručna komisija" 

a zakaj je napisao/la:i da se radi o svim profilima koji mogu biti zaposleni u skoli - bilo kao ucitelji razredne, bilo predmetne nastave, bilo kao strucne sluzbe. Dakle, to je prilicno sirok spektar zanimanja.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.