Sada je: 25 kol 2026, 11:37.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

) i ubrzao mi se metabolizam, što mi je moram priznati najbolje od svega. Zato sam i mislila da su mi sada vrijednosti TSH niže.
Adorabla je napisao/la:au ruzno bas ruzno.
Meni je nalaz maltene ostao isti, odnosno ni nakon 6 mjeseci nakon pocetka terapije nisu bile velike razlike u pocetnim vrijednostima ali sam se ja opcenito puno bolje osjecala, manje umarala, manje mi je srce lupalo itd... Prije terapije se nisam mogla recimo popeti uz stepenice ili pretrcati 400 m

sanjas36 je napisao/la:e tak sam se ja neki dan razočarala, kad sam vidjela nalaz! U posljednjih 6 mjeseci nije ništ bolje, a ja sam već na 75 eutyroks!!

nora, šta konkretno misliš pod -ubrzao metabolizam-
pod tim mislim da sada svaki dan idem na wc i da sam dva kg lakša, nakupila sam četiri kg u par mjeseci, sa 58 došla na 62 i sad sam došla na 60. Eto nadam se da sam te nekako utješila! O celulitu neću ni pisati.....
(šteta), već kao da brže procesuiram informacije, nije mi više toliko hladno..i što je jako bitno, mjesečnice su mi se ustalile, dolaze redovito, osim što mi sad kasni..al to je posve neka druga priča
(još sam u iščekivanju
)
, što tvoja dr kaže, može li se ako se TSH drži pod kontrolom (u ref. vrijednostima) trudnoća odvijati normalno? Mene je jako strah jer uz oko 4 mjeseca uzimanja E od 25 stalno na gornjoj granici, nikako da se spusti. sve ostalo se normaliziralo, dobro se osjećam ali nikako pasti na 2. Evi je nalaz uredan ali je na gornjoj granici.

Kada mi je TSH bio 4 i iznad izgubila sam prvu bebu

nadam se da će sve biti u redu. Meni su danas stigli nalazi i ponovo mi je TSH viši nego što je bio prije nego što sam počela sa Euthyroxom. Sad će mi sigurno povećati dozu 

smanjiti dozu za malo jer sam se eto super osjecala a ne volim uzimati lijekove jer su kao losi itd itd itd. I kao prava pametnjakovicka znala sam da ne smijem u potpunosti izbaciti ali ako ja mrvicak smanjim nece se skuziti, valjda. I uglavnom nakon mjesec dana katastrofa, napadaj gusenja, anksioznosti, panike, plac itd itd itd. Uglavnom opet sam na pocetku.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.