al će biti gužve....

Sada je: 05 kol 2026, 21:22.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
A tako sam se veselila da napokon necu morati obilaziti ko neki zombi te shopping centre po periferiji...nema niti jedan u kojem ima sve ducane koje trebam! U zaru idem u Avenue Mall, u C&A u CCO, a sad cu u H&M morati u sugavu Arenu!! Pa nemrem vjerovat! Kaj im je bio tolki problem bio otvoriti taj djecji odjel u centru grada..ocito tu pucaju na one blentave spicere i djeca su i opet nedobrodosla u centar...!!!!
A bas sam se blicala da cu napokon moci svako malo moci vidit onako usput sta ima novog za klince u H&M-u, sta je na snizenju..a ne da svaki puta moram imati citavu mobilizaciju da dodjem do nekog shopping centra bogu iza nogu!! Ljuta sam JAAAKOOO!!

)

. vidi se da te to zaista naljutilo.
? Ja mislim da će se u kratkom vremenu otvoriti još jedan HM u centru, s dječjom robicom, zar nema u svakom većem gradu nekoliko HM-ova u centru? U svakom slučaju, nek su oni stigli u Zg
.
Definitivno to nije spicerski dir
Ali i mene je jako rzveselilo da cu s posla moci malo smugnuti pa nesto naci za curke. Ovako, odlazak do arene mi je kao odlazak u Sloveniju ili u Austriju- trebam cijeli dan i kompetnu organizaciju
Ja mislim da će se u kratkom vremenu otvoriti još jedan HM u centru, s dječjom robicom, zar nema u svakom većem gradu nekoliko HM-ova u centru

viki je napisao/la:- franika![]()
- btw, mi na istoku nemamo niš za klince, ni h&m, ni zaru, ni c&a... i odlazak u bilo koji centar na zapadu mi je kao odlazak u Slo, ne da mi se

saptacica je napisao/la:AKo je na istoku Zg, onda će se početkom slijedeće godine otvoriti City Center East.

Krumpirić je napisao/la:saptacica je napisao/la:AKo je na istoku Zg, onda će se početkom slijedeće godine otvoriti City Center East.
još jedan? o majčicemila..

Mislim, veselim se ja HM, jako bas jako
al mozda problem toga da nema djecjeg odjela u prvom kronoloski otvaranom HMu ipak nije nesto oko cega se treba toliko nervirati 
Xpatkica je napisao/la:al mozda problem toga da nema djecjeg odjela u prvom kronoloski otvaranom HMu ipak nije nesto oko cega se treba toliko nervirati

malo mi je razmaženo sad žiziti što bi trebala sjesti u auto i odvoziti 4km do Arene.

i komada dva u šoping centrima na periferiji
prijavljujem Ljubljanu, grad bez H&M-a u centru

al mozda problem toga da nema djecjeg odjela u prvom kronoloski otvaranom HMu ipak nije nesto oko cega se treba toliko nervirati

.. radim u centru, pa tim više bi mi pasalo sve na jednom mjestu 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.