evo mene iz bolnice
dns sam 7+2
na uzv je vidljiva ŽV 2mm
čini se tek inicijalni odjek ploda
na desnom jajniku žuto tijelo 17mm
učiniti beta hcg i ponovna kontrola utorak 29.03.
otišla ja s time kod ginića u dom zdravlja i kaže da nema smisla raditi betu jer dokle god je prisutno žuto tijelo na jajniku naravno da će beta biti vidljiva (za pretpostaviti u velikoj vrijednosti) i nije mi dao uputnicu za betu, već samo za ponovni uzv u utorak
i ništa, ja ošla privat u polikl. sunce vaditi betu, nalazi za cca 1h na mail, pa da se ipak s čime imam javiti giniću u bolnicu jer mi se iskreno neda raspravljati, živcirati... sva sreća pa me ima tko voziti jer inače ne znam kako bih tramvajem uspjela s jednog kraja grada, pa na drugi, pa na treći...
što se tiče odjeka ploda ginić mi je rekao da je moguće da nema odjeka (samo inicijalni) ili zato što ciklus svake žene nije isti pa je moguće da će do odjeka doći u daljnjim tjednima trudnoće ili se trudnoća ne razvija kako treba
sad čekam utorak...
iscjetka jučer uopće nije bilo (prvi dan da ga nema), jutros mi je nešto lagano svijetlosmeđe curkalo...za to mi ginić dns nije ništa govorio
iskreno, da nam je situacija malo drugačija, sve ovo što idem bih išla pratiti kod privat ginića i obavljala bih sve na jednom mjestu, ovo vozikanje, čekanje, stajanje, gužve, zagušljivost i to da ti nitko ne kaže dvije suvisle zbilja umara i iritira, a kao trebala bih mirovati.
sorry na dosta dugom postu, ali moram olakšati dušu