A najbolji način za dizanje iz depresije jeste uraditi nešto za sebe, jel da? A pošto se zbog zgusnutih trenin(a)ga nemam kad ofarbati a sede štrče na sve strane onda da se barem vratim na dijetu, a? Šta ćeš lepše nego kad ispuvaš stomak pa se utegneš u nešto u čemu se taj ispuvani stomak baš lepo primećuje i mami komentare
Znači, nema više vrdanja nego back na lchf
Doručak: dva belanceta i jedno žumance na mladom crnom lukcu i kockica fete, pola krastavca. I 20 minuta vežbica sa tegićima pre doručka
Ručak: piletina u vrećici sa začinima (ubacim ja tu i krompir ali ga neću jesti već ću ga proslediti dalje), zelena salata
Večera: grčka salata bez maslina - a možda i preskočim jer mi je trening od 19 do 20h i fakat imam vremena da ubedim sebe da nisam gladna (kao što uglavnom i nisam ali uzmem zalogaj-dva i klapna se otvori
)Užine: kafa, čaj (bez meda!!!!!!!!!!!!!), vooooooooooooooooooooooooodaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Imam i vrećicu badema ali neka stoji nenačeta, duže će mi trajati

. Ili isto izgnjecis avokado, dodas u to sir, malo bibera, malcice soli (mada i nije neophodno) i to je to (mozesi u ovo dodati lukove).
.

bem ti obaveze 

nemoj da te deprimira ... koliko mozes izgubiti u 10 dana - 1kg? a mozda si u pms-u pa se zadrzava voda .... probaj da mjeris cm-e, a malo zapostavi vagu
. 
ajme kako ja ne volim aerobik.....ja to doživljavam kao bezciljno skakutanje