nemam krize, a i u pms-u sam, pa se sama sebi čudim kako uspijevam izdržatnapravila sam si kokos kuglice ako me uhvati kriza, ali me ne brine jer i to je LCHF

Sada je: 31 kol 2026, 15:05.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
nemam krize, a i u pms-u sam, pa se sama sebi čudim kako uspijevam izdržat

. Besna sam na sebe, ali bessssna 

. Ne cela, samo štangla 

dovest ćeš se ti u red poslije uskrsa....ili ćemo te mi špotati
Orca je napisao/la:potica kako ide ta krema od sv. grala?
).

Potica je napisao/la:She pa nisu velika odstupanje, zamislit ćemo da je čoksa bila tamna![]()

Ja sam 14.05.

sj je napisao/la:E pa she, znala sam da si bikJa sam 14.05.
![]()

Potica je napisao/la:She aj ti pređi na neki skroz lagni LCHF, da se držiš osnova i ne jedeš brašno, krumpir, rižu itd. a ostalo jedeš samo u manjim količinama.![]()
I nemoj se gristi što griješiš jer koliko sam skužila to je uvijek kontraproduktivno i otjera nas u još veći grijeh.

Ajd ne bitno sve dok covjek vjezba i bavi se necim sto moze da se znoji to je dobro
mislila sam da ću uspjet preživjet ali nisam

Tjedan dana hoće-neće me fizički i psihički dotuče. Mogu samo reći, za sada zaista nemam nikakve rezultate...
, ali sam se uspjela natjerati da ostenem unutar granica (iako je i to jako relativan pojam
) sve u svemu navalila sam na bademe a na kraju sam pojela i dvije kockice čokolade za kuhanje.

). A i nisam nešto in the mood ovih dana a nije pms (mada nije ni on daleko - sa ciklusom od 25 dana ili imaš mengu ili si u pms-u
).

zbogom dijetooooo

). Farbana jaja, sir, salate - uglavnom je to baza doručaka i večera ovih dana pa zašto bih sad pravila pauzu
. Hleb, krompir, džem od jagoda, kikiriki, semenke...ma ništa po pravilima, čak ni salatu nisam jela, ni voće, samo UH!!!UH!!!UH!!!
...Uveče došla dva druga na kafu pa smo grickali čips i neke štapiće, ja posle izvukla neke krem bananice...Ali strrrrašššno
)
she je napisao/la: Farbana jaja, sir, salate - uglavnom je to baza doručaka i večera ovih dana pa zašto bih sad pravila pauzu
ne vjerujem da neću uopće pokleknuti i da recimo neću probati dobošicu koju sam napravila
ali radim i svoju verziju LCHF torte od sira
ako uspije stavim recept tu, i trudit ću se biti u granicama ali neću se uzrujavati zbog malih izleta.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.