Sada je: 09 kol 2026, 19:09.

Kako se pripremiti za putovanje

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Kako se pripremiti za putovanje

PostPostao/la lukak » 20 tra 2011, 07:44

Pozdrav! Nisam uspjela naći temu, pa otvorih novu. Imam malog L. od 17 mjeseci i postoji mogućnost da odemo (iz Vžd.) na produženi vikend petak - ponedjeljak u Novalju sa suprugovom tetom u njen apartman. :joy (Nisam bila dvije godine na moru - nigdje!) Suprug radi pa ja i L. idemo sami sa njom, a obzirom da još nismo putovali nigdje dalje od Zg. ne znam kako se pripremiti. L. još nigdje nije noćio osim kod kuće i ne znam kao će reagirati. Kroz dan ga čuva baka i onda i prespava preko puta u kući kod prabake, ali nigdje još nije noćio, pa me to malo brine. A muči me i kako će izdržat tako dugi put u autu. Do sad nije stvarao problema u autu ako smo negdje išli, ne buni se u autosjedalici, ali to je ipak dugačak put! Lijepo molim iskusne mame za savjete kako se spremiti na put, što ne smijem zaboraviti, kako izdržati put u autu, i sve ono čega se ne mogu sjetiti! :mah Hvala!
Luka 18. studeni 2009.
lukak
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Kako se pripremiti za putovanje

PostPostao/la mama141705 » 20 tra 2011, 13:04

Naj idealnije je da krenete u vrijeme kad je malcu pred spavanje to je prvo i osnovno.Zatim obavezno igracke za dosadne sate ,vrecice za povracanje za nedaj boze...Kad vidis da ne moze vise izdrzati stanite negdje pa se malo prosetajte ...Ti najbolje poznajes navike svog djeta i znas kad pije ,jede i tako pa se prema tome organiziraj....lijep provod
mama141705
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lukak » 20 tra 2011, 13:20

Hvala! Nadam se da nam se neće poremetiti planovi i da ćemo ići! :joy
Luka 18. studeni 2009.
lukak
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Hajdi » 20 tra 2011, 13:32