Sada je: 10 kol 2026, 07:26.
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Postao/la mravac » 10 lip 2011, 11:12
Uhvatila me panika, prvi put slavimo rodjendan u ZG, zapravo smo mislili sve organizirati početkom srpnja ali nismo računali na to da većine djece nema

E sad je nastala frka jer baš nisam na ti s igraonicama u ZG-u (tek smo se nedavno vratili živjeti u RH). Molim za pomoć ako znate za nešto ok po mogućnosti centar-širi centar , bilo bi odlično da ima nešto i na otvorenom. Vrlo rado bih da i mi roditelji možemo biti s njima jer se dječica baš ne poznaju dobro, moji su inače dolazili smo povremeno ovdje...
-
mravac
- Samo sam naišla

-
Postao/la Sreca najveca » 10 lip 2011, 11:25
što se meni jako sviđa je igraonica Baza na Mihaljevcu - i zatvoreni dio, i veliko lijepo dvorište, i terasa za roditelje.
P 07.02.2007.

I 27.11.2009.

-

Sreca najveca
- je sada precool
-
Postao/la Rimaithor » 10 lip 2011, 11:28
Koliko su stari klinci?
Postoji
topic s popisom igraonica 
Vanity is my favourite sin. 
-

Rimaithor
- Ljupka Heidi
-
Postao/la mravac » 10 lip 2011, 11:31
pogledati ću malo bolje popis iako vidim da i nije baš ažuriran. Evo našla sam stranicu baze na netu ali nije baš neka, morat ću ih nazvati da vidim cijene i trmine, inače pozicija mi je odlična! Hvala!
-
mravac
- Samo sam naišla

-
Postao/la mravac » 13 lip 2011, 10:59
Hvala na pomoći iako sam u međuvremenu shvatila da moj "jednostavni" vapaj upomoć i nije toliko jednostavan. Naime kombinaciju koju sam htjela ( djeca skupa s roditeljima i još da se igraju vani) može se naći na svega par mjesta u Zagrebu. Malo sam prosurfala i po drugim forumima

i ovaj vikend prešla poprilično kilometara u obilasku igraonica da bi se na kraju se odlučila za mjesto gdje smo čak jednom i bili ali po skroz nekom drugom pitanju a tek sam na forumima saznala da i kod njih možemo imati proslavu(
http://www.tantan-kutak.com ). Sve u svemu to je bio moj konačni izbor, čak im je na kraju i prostor poznat što smatram velikom prednosti. Doduše nismo baš našli termin koji nam 100% odgovara no dobro većina uzvanika će ipak doći, još da nas i vrijeme posluži i to će biti prva naša prava fešta u ZG-u!!!

-
mravac
- Samo sam naišla

-
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.