Sada je: 17 tra 2026, 14:46.
Moderator/ica: nadicab
nadicab je napisao/la:dinkic - carica si
Na to sam i mislio izmedju ostalog. Gradska knjiznica i knjiznica u nasem COOR-u Podravsko sunce. Takodjer i za potrebe udruge. Mogu reci kako je predavanje imalo dosta efekta jer su roditelji koji su bili prisutni prilicno zainteresirani. Jos se treba dosta toga poklopiti od volje i zelje do horoskopa da se moze krenuti i u provodjenje inkluzije kod nas.Bosancero, ako dolazis skoro u Zagreb molim te javi mi se pa da uzmes ipak vise primjeraka nego sto bi ti poslala postom. Sjetila sam se i vase knjiznice, dobro bi bilo da i njima das koji primjerak jer dosadasnja sva izdanja vec imaju.

martina mama je napisao/la:Svaka cast, Dinkic!!!!! Ako bude koji primjerak viska u nekom od iducih tiskanja, toplo se preporucam. :-)
bubamaric je napisao/la:Hvala Dinkic... ja cu u narednih 7 dana u Banjaluku kod svojih pa cu ponijeti fancy...

Samo da se javimo da smo primljeni u redovni vrtić na četiri sata.Sretni smo i veseli. 

gabica-žabica je napisao/la::) Samo da se javimo da smo primljeni u redovni vrtić na četiri sata.Sretni smo i veseli.

DomiMama je napisao/la:gabica-žabica je napisao/la::) Samo da se javimo da smo primljeni u redovni vrtić na četiri sata.Sretni smo i veseli.
bravo!!!! Go Gabi!!

gabica-žabica je napisao/la::) Samo da se javimo da smo primljeni u redovni vrtić na četiri sata.Sretni smo i veseli.

Hvala Bogu na FB, da ga nema, pola stvari ne bih isceprkala
Ja sam je na par mjesta vodila, sto privatno, sto drzavno, i svi kazu kao jos je rano, a meni se cini da propustam i gubim vrijeme. 
Ne znam koji joj je djavo, bas me brine, svakim danom sve vise. Jedva cekam da to prekontrolisemo. 

Hvala draga moja...

martina mama je napisao/la:Za face je problem je rijetkima na ovom forumu znam ime i prezime. Za one koji su na faceu i zele se druziti moje ime je jelena bakovic. Uz request moze i poruka mib. Prihvacam sve drage mame s ovog pdf-a

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.