Sada je: 17 tra 2026, 14:45.
Moderator/ica: nadicab

i hoce ici van po stepenicama..nema veze sto je kasno i kisa pada..veli 'pa obuci mi kabanicu!' ..stavila sam ga na wc i dodem po njega da ga maknem ko sto to radim vec tri mjeseca a i od prije godinama...i skoro dobijem infarkt..on stoji kraj wc-a i brise si guzu..wow!
i sad je bio problem kako ce ga naci zubic vila kad je u novoj sobi i kako ce doci..i kada..i sto ce mu donijeti..i hoce li ju on cuti...jedva je zaspao

super....velike su to stvari za njega.... 

kupili smo mu nove tenisice..prvi put da nisu valekice nego adidas¨!wow!adidas!nevjerojatno mi je to!drugima normalno a meni ko da smo ne znam sto..nisam nikad mislila da cemo doci do toga da ce mo uci u najnormalniju trgovinu u samo tako kupiti najnormalnije cipele/tenisice..bez pregleda..bez preporuke...doznake..mjerenja..narucivanja....cekanja..a tako su slatke!

, ali sinoć/noćas bila u Zg na koncertu Georga Michaela i doma se ništa nije loše desilo
.................ja bi................. svaka čast 

..Zadnje smo imali svi redom crijevnu virozu..neki su bili u bolnici..neki preboljeli doma..najstarija kćerka jučer bila na infuziji...uglavnom stalno nam se nešto događa što mi od ionako malo vremena uzme sve..
za njegove pobjede...
Obozavaju se, kad je ugleda, gospodjica se sva obraduje, kleberi se na sav glas i pruza joj ruke, sto mi puno znaci, da vidim da mi je dijete srecno i zadovoljno. Zato sam ja prvi dan oplakala kad sam je ostavila

, Lu - super, gledat ćemo, a bome i Smajo family.
.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.