Titirlica, evo imaš čitav popis normalnih šampona koje smo popisale, pa probaj redom
Sada je: 26 kol 2026, 01:32.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

ajd riskirat ću i njega
kortikosteroide , losione, agresivne šampone mi je oba puta dermatolog propisao, čak mi je jedan prepisao neke ITRAC tablete (dobro sam zapamtila taj naziv) za koje mi moja doktorica nije htjela napisati recept (idu samo na recept) , šokirala se žena kako mi je mogao tako nešto dati , da je to jako opasno , da moram prvo na jetrene probe nego mi da te tablete 

titirlica je napisao/la:ah probala već skoro sve...dobro ovaj tvoj nisamajd riskirat ću i njega
![]()

palunkica je napisao/la:I ono što sam ja skužila je da mi se stanje jako pogoršava s mašćenjem kose. Ako perem kosu svaka 2, najviše 3 dana super. Čim postane masnija - užas

lara.b je napisao/la:Cure, a jeste probale sa nekim biljnim preparatima?
nekakva ulja, kreme..

Baš takoI ono što sam ja skužila je da mi se stanje jako pogoršava s mašćenjem kose. Ako perem kosu svaka 2, najviše 3 dana super. Čim postane masnija - užas

palunkica je napisao/la:titirlica, svi agresivni šamponi ti naprave još gore stanje na glavi. Zato i trebaš krenuti na najblaže moguće, one za osjetljivo vlasište.
I ono što sam ja skužila je da mi se stanje jako pogoršava s mašćenjem kose. Ako perem kosu svaka 2, najviše 3 dana super. Čim postane masnija - užas

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.