Ja sam imala jako pozitivno iskustvo sa akopunkturom i definitvnno se vracam iglicama nakon poroda. Uspjesno sam skinula 8 kilograma u 12 tretmana i nakon toga jos jedno 2-3 kad sam regulirala ishranu, odnosno pocela normalno jesti.
Moja dr. koja mi je radila akopunkturu je zaista imala strogi rezim ishrane i po njezinom ja sam samo trebala jesti tikvice i paradajz sto nije dolazilo u obzir jer sam do dan prije jela sve normalno. Na kraju sam se pitala zasto uopce moram hodati na pikanje ako i bez iglica mogu smrsaviti tim rezimom prehrane tako da sam ja ni manje ni vise nego-varala

Jela sam i kruh i tjestetninu i slatko i pizzu. Naravno ne u kolicinama ko prije ali tek toliko da osjetim okuse i da se ne dogodi da se jedno jutro probudim i prizderem sve svega zabranjenog. Jednako tako, subotom sam jela sto sam htjela tako da bi mi tijelo dozivjelo sok i troslo jos vise kalorija. Bilo je to zaista jedno pozitivno iskustvo, kilice su se topile a ja bila prezadovljna i uvijek sita.
Naravno, trebas vjerovati u to. Nahvallia sam na sva usta tu akopunkturu pred prijateljicama i poznanicima ali nisu svi uspjeli jer zaista u to trebas vjerovati.
Kilazu sam odrzala i nakon skoro dvije godine, varairam uvijek kilu dvije gore dolje al uvijek sam tu 57-58 za razliku od prijasnjih 70.
Vrijedi definiitvno isporbati. Samo naprijed