Sada je: 10 kol 2026, 01:11.
)
!!

mrs. eastwood je napisao/la:jucer sam umalo bacila tv kroz prozor kad sam skontala da ga nema na 102 kanalu. kadono ga makli na 506
taman mi poceli jamiea olivera pušatit... nekako sam pregrmila ukidanje kanala s jazzom i klasikom - ovo ne bih tako lako.
inace mene mater ucila da ih zarezujem

a
: tjesto je Solejkino, ono s toastiranim orasima, a krema pobjednicka s narancom od Kranjice
. Preprefino!!!
ali samo za gledanje i slinjenje, malo mi je to preveć picajzlenja oko jela, ja volim jednostavnije kuhanje, no super mi je za pogledati jer sve super objasni.

............. i naravno dobro kuha. 
(mislim na namirnice jelte) 
Adorabla je napisao/la:meni je najbolji onaj dio kod Rudolpha kad posjeti nekoga pa vidiš prekrasne salate, pa divne paradajze itd. Inače moram priznati nije me dosada onako baš jako zapalio za neko jelo.
ali mogu se kladiti da će prije najđelu pustiti kod nas na telki, nego njega.ova zadnja prijava, helja i kruscici
tanjabb

ja ću stvarno dogovoriti kumanitarku sa Soleom za tvoj fotić. pa da vidimo čija majka crnu vunu...

Bubidea je napisao/la:ja ću stvarno dogovoriti kumanitarku sa Soleom za tvoj fotić. pa da vidimo čija majka crnu vunu...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.