Ajmo, ideje na sunce.
Ja ove godine imam goste na dorucku i rucku. I veceri, al to planiram posluziti ostatke dorucka i rucka
Sveukupno 8 odraslih i 2 djece. I jos poneko letece dijete tih dana.Sada je: 07 kol 2026, 14:19.
Sveukupno 8 odraslih i 2 djece. I jos poneko letece dijete tih dana.
)

, za kolače još smišljam ali već neko vrijeme mi se jede rafaelo pa mislim da će to iči i još bi neki čoko i to neki što ne zahtjeva stalni boravak u frižideru pa ako imate prijedlog dajte ga! 

što znači čista uživancija.
mrs. eastwood je napisao/la:biljezim se.
mi u firmi dobijemo umjesto Uskrsnice pojednu rolanu i dimljenu šunku (i mm i ja)
pa sad vec gledam sto bih s tim
Glava me rastura, idem nazad leć.
beammama je napisao/la:mrs. eastwood je napisao/la:biljezim se.
mi u firmi dobijemo umjesto Uskrsnice pojednu rolanu i dimljenu šunku (i mm i ja)
pa sad vec gledam sto bih s tim
Ja čitam pojedenu i gledam i ne vjerujem i mislim kakva pojedena rolana i dimljena šunka.![]()
Glava me rastura, idem nazad leć.

al vjerojatno pečena janjetina s prilozima. bumo vidli.
)Bubidea je napisao/la:sole, kuhani kulin
) pa do kuhanja i pečenja.

Natasa36 je napisao/la:Kruh: ja napravim svoje uobičajeno tijesto za kruh, stavim kuhanu šunku unutra (u tom slučaju može biti topla, ne treba ju hladiti), pečem dok tijesto nije pečeno.

, običavala sam raditi onaj kolač s marelicama tzv. jaja na oko.odlicno mi je uspjelo, radila sam isto po baznom receptu j. olivera
) upozorili su me da je najvažnije nakon kuhanja je ostaviti da se hladi u vlastitom soku inače će biti presuha.Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.