Hvala vam na savjetima
Ja za sad necu kupovati jastuk (iako sam vidjela taj trokutasti jastuk) nego cu cekati tecaj pa da cujem sto tamo kazu. A isto tako i za pelene i to siroko previjanje, al sam sigurna da se to ovdje kod nas ne prakticira.
Mi smo jucer kupili ormar za klinca pa smo montorali do kasno i na kraju nismo zavrsili pa ce dragi to sutra kad ja budem na poslu. Bas nam se lijepo pase u sobicu i iako nije nista ogromno ima puno dubokih ladica i polica sto ce mi sa svim tim mini krpicama biti bas super.
Bas smo jucer malo pricali o svim tim pripremama. Mi kad smo bili djeca nije bilo tog svog pripremanja. Imao si eventualno kolica, vrecu posudjenih i iznosenih benkica i ides. A pogledaj sad ovo

Vec se "gnijezdimo " dva mjeseca i nikak zavrsiti i mislim da cemo do zadnjeg nabijat lovu u tu sobu jer uvijek nest fali. Hvala Bogu pa smo poceli tako rano, da smo cekali jos mjesec dana ja bi slom zivaca pred kraj dobila.
Nekad je sve bilo jednostavnije, ovo danas je totalno pretjerivanje, al opet, svako svom djetetu zeli najbolje i da ima sve sto mi nismo imali, pa onda kupujes, uzimas, trosis... Vjerujem da je tako samo sa prvim, sa drugim si mozda malo pametniji a pol toga vec i imas

Mariah Carey se u trudnoci udebljala 32 kg ako niste znale

Moram isprintati clanak pa ponijeti svojoj gin next time