Sada je: 31 srp 2026, 22:56.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

.

, samo ga zamolim da se popiški prije spavanja jer ide spavati nakon ručka, a to znači da pije.
.
.
kod vas to ide glat!tanjabb je napisao/la:Ne mogu vjerovati da moram isprazniti nasu ladicu s platnenim pelenama

jutros je bio sav sretan jer ide u vrtić pohvaliti se tetama da je veliki dečko i pokazati svoje nove gaće na vozni park građevinskih vozila
e, sad, kako će tamo proći prvi dan, vidjet ćemo... pripremila sam mu rezervnu robicu pa nek' piša, što sad... ako ga neće redovito nuditi, on će se popišati bez beda, iako je jučer dvaput sam rekao da mu se piši... no, čekam netrpljivo popodne 
), ali danas počinje dežurstvo u vrtiću i spojene grupe, tako da me malo prpa opet 
i super je, zna držati kad joj je sila, izdržala je i jedno polusatno putovanje danas, piškila na kahlicu izvan kuće, uglavnom oduševljeni smo kak je brzo svladala sve to (malo ju kakanje muči, ali ima pomaka i u tome).
, možete mi dati ideju kak da provjerim? Nemojte reći da ju ostavim u gaćicama po noći jer spavamo skupa i neda mi se imati generalku po noći ako obavi u krevet
.

eto, i to smo prošli
još su mu dnevna i noćna pelena mokre nakon buđenja, ali zasad me to ni ne brine... polako, doći će i to na svoje
jerojatno je i noćna pelena suha ili barem malo mokra kad ni ne osjetiš razliku, mom R. se točno kuži da još voli pišati u pelenu jer je svaka baš natopljena nakon buđenja
. Dosad sam stvarno znala da su mokre, kužila se razlika, ali ovih dana baš djeluju totalno prazne. Možda probamo ovu noć, žao mi je da se bespotrebno noću kuha u peleni ionak je pakleno. Danas je imala nezgodu jer je sjedila na wc i nije se popiškila ali kad sam ju pitala jel gotova-ona veli da je i ja nasjela i pustim ju da se igra na bideu s vodom, kad skužim da pokušava zadržati pišanac, ali već je bilo prekasno. Onda smo se dogovorile da se ubuduće smije igrati samo kad obavi poslić. 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju.