03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje 19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom 25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
i meni se jede riba, baš mi se jede fina sočna juha od kovača Danas imamo vegetarijanske canellone sa špinatom i ricottom sutra ćemo piletinu sa slanutkom u paradajz sosu , a jučer smo jeli kakti kinesko povrće i rižu s curryem Uhvatila me općenito želja za povrćem pa svaki drugi dan ispečem koju papriku i patlidžan u rerni i napravim si salatu s maslinama
danas pileći saft i žganci, povrtna juha. i griz štrudla sa lješnjacima i čokoladom.
03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje 19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom 25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
unazad par dana nedjelja govedska juha, blitva s krumpirom, pečeni krmići, miješana salata ponedjeljak - juha od nedjelje, duveč, pohana puretina, zelena salata danas grah i još ima pohanaca za klince
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one.” Tom Hiddleston
Jučer: nabrala šparoge i spremila ih s jajima + zelena salata s rikulom Danas: našla na pijaci ćimule pa ću ih na lešo s krumpirom i mislim da ću opet jaja uz to Za sutra planiram juneći gulaš, a kao prilog bulgur ili ću pire