Sada je: 27 srp 2026, 17:02.
Moderator/ica: Diami

).

kako su ti muski ..grrrr
danas kupujem cink...

A misila sam da mozda ovaj put cemo imati srece.

nemoj da ti ja dodjes sa sipkom
a lako za sveki ,legnes i reces da te glava boli .

a to samo zato sto nije odnio smece i bio je cijelo vece na kompu.. a ja sam na kraju tulila do pol 1 i on jadan nije mogao spavati.. eh...
to bi bio lijepi poklon jer nemam love... namjeravam u tom slucaju staviti masnu oko tibice i neku vecericu..

Bas je postao nekako bezosjecajan u zadnja dva tjedna, nikakve pomoci od njega. Ja se ubijam na poslu, a kad sam kuci, onda cistim, perem, peglam, brinem o Domiju. Bas sam se prosle subote razljutila jer na nogama nisam mogla stajati od umora, a on faca ode vani ujutro, dode na GOTOV rucak i nakon rucka i kave, legne u krevet i zaspi. I nakon dva sata sta gdin hrce, odlucim ici vani sa malim jer je i malome dosadno i bas u tom trenutku on se probudi i onako nonsalatno mi kaze da ko mi je kriv sta sam umorna, mogla sam i ja ici spavati. Hm, a sta bi trebao mali raditi ako ja i njegov otac spavamo???

eto od kud seze sva ta njihova sebicnost...

i 

kandy je napisao/la:Lorena, kako si mi ti???

drago mi te cuti

kandy je napisao/la:Lorena, ti si vec pri kraju!Pa kud prije??? Ko da si nam jucer rekla da imas plusic.
kandy je napisao/la:O hvala ti na naslovima Lili. Bacit cu se u potragu jer volim gledati tv dok peglam, a peglam u sate kad nema nista pametno na telki.![]()
), Breaking Bad (tip sazna da ima rak pa počne kuhat metamfetamine).

Tako da sada trazim nove serijske izazove.
i

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gostiju.