Sada je: 10 svi 2026, 07:36.
Moderator/ica: nevenera

. Nadam se ce je mm uspjeti popraviti, jednostavno se jutros nije htjela upaliti... Nosila sam kod mame na susenje pelene.

odakle ste narucivale?

! Sve kao na brzinu gledam i racunam nema toga kod nas.... 
Moram priznati da mi je skroz cool. Kad ju budem presvlacila, vidjet cu da li sam sto fulala sa stavljanjem pelene. Inace je stvarno jednostavno. Iznenadjenje totalno. Malo joj je crvenkasta guza pa kombiniram s materijalima. Nesto joj smeta pa joj kakica nagriza guzu. Mazem sad s kremom i mijenjam materijale koji su u dodiru s guzom da nadjem neki koji ce joj biti najnjezniji.
. Zato sam i mislila da bi joj moglo biti ugodnije u tome nego u ovim koje imam od prije.
.
a danju pazim da ne zaboravim stay dry linere ako pelena nije vec takva, jer vidim da mu tako vise odgovara.
naručila sam bila preko Pelenka imse vimse stay dry liner, ali nema ih trenutno
Di vi nabavljate svoje?

Kolberg je napisao/la: Vicky & Mama a ova Wizard od ME koju si kupila..smeta li ona njemu?

.

jer mi je u zadnje vrime svako malo bolestan - prehlade, viroze, febre... Iako znam da mu od tog neće biti ništa.

i meni su odlične.Inkić je napisao/la:BumGenius
ovako mi najčešće radimo.Inkić je napisao/la: Ono što je moja preporuka je pocket pelene za po doma, jer su najtanje, a s time i najpogodnije za kretanje, a za šetnje i kolica neke deblje fitedice.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.