Kapulu ni ja nisam obožavala.Ali opet kažem od kad ja kuham,lijepo je izrendam i dugo dinstam i tada mi je mljac.
Sada je: 11 lis 2026, 14:09.

i

folne je napisao/la:Kužim. Bojiš se da se ne predoziraš.

Mirci je napisao/la:i ja svuda stavljam mrkvu i korijen celera. Zaprsku stavljam jedino u grah, drugdje mi nigdje ne pase i nije mi fino jelo skuhano s njom. Vise volim osjetiti okus povrca

. Iako me mama hranila cesce onim sa zaprskom
. Al i tu ima caka - onaj obicni stari u glavici mi je super za cuspajz, a onaj fini, mladi dalmatinski koji je izduljenog oblika i nije skroz u glavici mi je steta za cuspajz, njega uvijek jedemo na leso.
folne je napisao/la:Stavljam mrkvu, stavljam i korijen celera i peršina, čak i korabicu ako imam, ali ja to sve sitno naribam i dinstam s lukom pa na to stavljam meso. Kako su moja djeca obožavatelji povrća na taj način im u svako dinstano meso (i piletinu i bolonjez, ma sve) uvalim par vrsta povrća, a kako se raskuha nemaju pojma kaj pojedu.

tako da sam jučer imala kelj i faširance za ručak, a ostatak sam si danas donjela za gablec. 
Potica je napisao/la:Samo da vam kažem da sam i ja povodljivatako da sam jučer imala kelj i faširance za ručak, a ostatak sam si danas donjela za gablec.
samo sto nece biti kelj, nego cimulice, ali toje tu negdje 

teutonija je napisao/la:Došla vidjeti šta imate toliko pričati o kelju, na 3 strane.![]()

pa ja sam kompletno šašava
i još k tome sam ga već i radila ove godine
Dakle danas napadam sa keljem
ali 3 stranice o kelju

Rimaithor je napisao/la:kaj nitko ne blanšira kelj prije kuhanja? Ja sam jedina?

Rimaithor je napisao/la:kaj nitko ne blanšira kelj prije kuhanja? Ja sam jedina?
Adorabla je napisao/la:Rimaithor je napisao/la:kaj nitko ne blanšira kelj prije kuhanja? Ja sam jedina?
i ja
ne blanširam radi gorčine nego radi probavnih smetnji. Ako se ne blanšira jako teško sjeda na želudac

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.