Sada je: 18 kol 2026, 09:13.
Moderator/ica: nevenera

Konkurencja im je Charlie Banana i Wonderoos.

. Evo ja imam jednu kod sebe testnu i već sam išla 100 puta isprobavati ove drukere na tom mjestu i normalno funkcjoniraju. Neznam kako je to MB vukla, ja uhvatim materijal pokraj drukera i povučem 

Samo što kod tog lanoliziranja ja sam dala malo vise lanolina i ne baby sampona nego malo Marseille sapuna, ali kako sam rekla može i neki drugi sapun samo da je potpuno prirodan.
e a ja se poveselila. Ma ak je jednom otpao druker onda se neda samemu to popraviti.
Baš sam sretna! Nadam se da ću imati sreću s drukerima.

Inkić je napisao/la:I kao što su cure već napisale slose parent su odlične. Sroz sigurne . Na njima mi jedino smeta što drukeri od uloška nekada dođu okomito na guzu. Jel se to vama događa?

stisao se za jedan broj. bio je L. sad je M. cijeli je stisnut. sprešan nekako. 
First, should you shrink a wool cover (e.g. by washing it with the diapers on hot, as I have done), you can return the cover to very close to its original size by an easy procedure that involves soaking it in a mixture of hair conditioner and water and then stretching it by hand.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.