ma, ustvari treba nam neka zaštitna pregača za bojanje u vrtiću, znači manji brojevi za 4 godine... to su nas u vrtiću tražili da donesemo, a nemam pojma gdje bih to kupila... poželjno bi bilo da ima i rukave, tako su nam rekli
gdje se to vi svojim klincima kupovali, koliko to otprilike košta?
zvala u Mullera, imaju dvije varijante: pamučna koja se veže (baš pregača) i ona je 28 kn, a ima i najlonska koja se oblači za 55 kn... al' nijedna nema rukave
Moj bi se usaftao u tim najlonskim koliko provede crtajući. šivala sam mu pamučne ali to je ionako samo za crtanje temperama i vodenim...a i fleke su 'fleke'..umjetnički štih.. simpa mi je to skroz. Još je u vrtiću temperatura + 28 valjda
bez obzira na to je li dijete genijalac za likovni ili nije, meni se cini da su pamucne pregace ili neke kute bolje od plasticnih. plasticna ne upija vodu i samo sluzi za jos vise prljanja, svakako bi uz nju trebalo imati i neke krpice za brisanje ruku ili sl.
moji su imali majice samo za likovni, zaflekane, 'umjetnicke'
je, slažem se, i ja bih radije one istvudičine krasne pamučne keceljice, ali tete su rekle po mogućnosti trajne i plastične... a majice im nisu zgodne jer ih moraju navlačiti djeci preko glava, a ovo se veže otraga tj. leđa su gola (pa onda ima valjda i lufta )
da, dobro Ivana veli..načistiš se najlona nakon svakog crtanja jer na njemu sve ostane i može ti se komotno preslikati na sve...ne upije ko pamuk. pa daj im prekroji koju svoju bijelu kutu ako imaš...ti su materijali odlični za to.
Al gore mi je kad uzmem vrtićke šlapice petkom na čišćenje doma, a ono na džonu uljepljeno u duginim bojama plastelina da pakiranje ponovno možeš napuniti. pa čačkaj i vadi